Της έκανε πρόταση γάμου

10.10.2007
Μια ιστορία με αρκετή δόση ρομαντισμού είναι σε εξέλιξη με ήρωές της το επώνυμο τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει απασχολήσει αρκετά στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων τη δημοσιότητα.
Μια ιστορία με αρκετή δόση ρομαντισμού είναι σε εξέλιξη με ήρωές της το επώνυμο τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει απασχολήσει αρκετά στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων τη δημοσιότητα. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κι εκείνη τον έχει στην αναμονή

Ο Γιώργος Λιάγκας και η αγαπημένη του Έλενα Γράβεζα είναι τα πρόσωπα που ενσαρκώνουν κατά περιόδους το κλασικό «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Αυτός μάλιστα θα μπορούσε να είναι και ένας από τους τίτλους που χαρακτηρίζει απόλυτα τη μέχρι τώρα κοινή ζωή τους. Αγαπημένοι, ερωτευμένοι, χωρισμένοι, το ζευγάρι από καιρού εις καιρόν είναι λες και παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Τα τελευταία νέα, πάντως, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός τους, αλλά και από όλους όσοι τους έχουν δει τελευταία, το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του.

Μεσολάβησε βέβαια ένα διάστημα που ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να νιώσει πιο ελεύθερος και λιγότερο δεσμευμένος, αλλά η ιστορία εξελίχθηκε αλλιώς. Και, όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, μπορεί να είναι πονηρός, όπως λέει και το τραγούδι, αλλά, όπως μαθαίνουμε, πάει φουλ για γάμο και, σύμφωνα με έναν κολλητό του φίλο, είναι μια απόφαση την οποία έχει πάρει από καιρό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να ήταν απασχολημένος με την προεκλογική εκστρατεία του, αφού ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα στις πρόσφατες εκλογές, αλλά τώρα πλέον με την επιστροφή του στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα δεν αποκλείεται να έχουμε ευχάριστες αναγγελίες.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την άδειά του έκανε και το απαραίτητο πέρασμα από την αγαπημένη του Σαντορίνη. Εκεί έδειξε να περνάει πάρα πολύ καλά και μαζί του κάποια στιγμή εμφανίστηκε και η καλή του. Το ζευγάρι απολάμβανε όμορφες στιγμές στις διακοπές του κι έτσι εκείνος, αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τη ζωή του. Ακολουθώντας μάλιστα 100% την παραδοσιακή συνταγή, έκανε πρόταση γάμου στην εδώ και μερικά χρόνια επίσημη αγαπημένη του Έλενα.

Δεν ξέρουμε εάν η επίσημη πρόταση έγινε υπό το φως των κεριών στη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου στο ξενοδοχείο «Loucas» στη Σαντορίνη, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας μετά την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας την απόφασή της. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η ευχάριστη αυτή αναμονή του Γιώργου για το «ναι» της Έλενας να καταλήξει με την ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης.