Έκοψε τις φλέβες του επειδή τον χώρισε!

10.09.2007
Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός θέλησε να βάλει τραγικό τέλος στη ζωή του επειδή η πρώην αγαπημένη του Κέιτ Χάντσον του έδωσε τελεσίγραφο χωρισμού.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του («Οι ιππότες της Σαγκάης», «Στους δύο τρίτος δεν χωρεί») και μέχρι πρότινος έναν από τους πλέον περιζήτητους γαμπρούς της «Μέκκας» του κινηματογράφου. Όταν στις 12.08 της περασμένης Κυριακής η αστυνομία της Καλιφόρνια δεχόταν μια επείγουσα κλήση από τον αριθμό της έπαυλης του γνωστότατου ηθοποιού για απόπειρα αυτοκτονίας, ήταν δύσκολο να καταλάβει τι τον οδήγησε μέχρι εκεί. Οι αναφορές από τις αρχές έκαναν λόγο για την «πολύ κακή κατάσταση του ηθοποιού, που είχε κόψει τις φλέβες του και βρισκόταν αιμόφυρτος στο μπάνιο του σπιτιού του». Αμέσως διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου, αφού συνήλθε, ζήτησε παρακαλώντας από τα μέσα «να σεβαστούν την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να του παραχωρήσουν μερικές ιδιωτικές στιγμές».

Η αλήθεια είναι ότι ο ξανθός γόης του Χόλιγουντ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μία εβδομάδα μετά το τέλος μιας έντονα καταθλιπτικής περιόδου τριών μηνών, στη διάρκεια της οποίας τον παρακολουθούσε ομάδα ψυχολόγων. Τώρα τα αδέλφια του, ο Λουκ, 35 χρόνων, ο οποίος και τον βρήκε στο σπίτι του σε ημιαναίσθητη κατάσταση, και ο Άντριου, 43 ετών, αλλά και οι γονείς του βρίσκονται μονίμως στο πλευρό του. Τι έφταιξε όμως και οδήγησε το γνωστό ηθοποιό ένα βήμα πριν από το θάνατο;

Σύμφωνα με στενούς του φίλους, η άσχημη τελευταία περίοδος της ζωής του με καταχρήσεις ναρκωτικών ουσιών αλλά και η απελπισία του μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από τη νεαρή επίσης ηθοποιό Κέιτ Χάντσον συνέβαλαν στο να θολώσει το μυαλό του Προς το παρόν, ο ίδιος ματαίωσε όλα τα κινηματογραφικά του σχέδια, αφού, όπως δήλωσε, «θέλω να ηρεμήσω και να είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πριν προχωρήσω στην καριέρα μου».