Άλλη μια ιστορία αγάπης;

06.09.2007
Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετό καιρό και μάλιστα στο παρελθόν οι φήμες τους ήθελαν να φλερτάρουν έντονα... Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και τον Γιάννη Αϊβάζη, που τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια της σόουμπιζ τους θέλουν φέτος το καλοκαίρι να ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Αχώριστοι έχουν γίνει η Ναταλία Γερμανού και ο Γιάννης Αϊβάζης τον τελευταίο καιρό φουντώνοντας τις φήμες που τους θέλουν να μην είναι απλώς φίλοι Πέρυσι το καλοκαίρι φωτογραφίες από μια κοινή συνάντηση του ηθοποιού και της μουσικής παραγωγού έκαναν το γύρο της πόλης αφήνοντας υπόνοιες ότι Ναταλία και Γιάννης ζουν ένα δυνατό ερωτικό φλερτ. Τότε, όμως, η Ναταλία είχε δώσει το κλειδί της καρδιάς της στον Θάνο Τζάννη και, φυσικά, οι φήμες ότι κάτι συνέβαινε με τον Γιάννη Αϊβάζη δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Φέτος, όμως, το Ναταλάκι έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Θάνο και φαίνεται ότι ο Γιάννης βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει περισσότερο και να την... πολιορκήσει. Εκείνη από την πλευρά της δεν έβρισκε ποτέ αδιάφορο το νεαρό ηθοποιό και σιγά σιγά οι δυο τους άρχισαν να κάνουν πολλή παρέα. Οι καλά γνωρίζοντες μάλιστα υποστηρίζουν ότι κάπως έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους και ότι πέρασαν φέτος ένα πολύ καυτό καλοκαίρι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μάλιστα, τους είδαμε σε κοινή τους έξοδο στο «Ακρωτήρι» και φαίνονταν ιδιαίτερα οικείοι και ο Γιάννης πολύ προστατευτικός απέναντί της.

Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις οφείλεται προφανώς στο ότι δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα και επιθυμούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μέχρι στιγμής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προσπαθούν λοιπόν να είναι διακριτικοί, αφού η Ναταλία είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν θέλει όταν μια σχέση είναι στα σπάργανά της να κάνει δηλώσεις και να την προβάλλει. Πάντα περιμένει να δει πώς θα πάνε τα πράγματα και στην πορεία μοιράζεται το... μυστικό της με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και με τον κόσμο, που θέλει να τη δει κάποια στιγμή ευτυχισμένη. Μένει να δούμε αν όντως Γιάννης και Ναταλία ζουν αυτόν τον καιρό τις πρώτες στιγμές του έρωτά τους και ευχόμαστε να μην είναι μόνο μια αγάπη για το καλοκαίρι, αλλά να διαρκέσει ακόμη περισσότερο.