Οι πιο sexy μπαμπάδες!

28.08.2007
Μπορεί ένας σέξι άντρας να αλλάζει πάνες και να ταϊζει με μπιμπερό ένα μωρό; Κι όμως! Γνωρίστε τους πιο hot άνδρες, που αντάλλαξαν την ανεμελιά της εργένικης ζωής τους για να φτιάξουν οικογένεια, αλλά και τις γυναίκες που τους μεταμόρφωσαν.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Ντέμης Νικολαϊδης
Πατέρας της Μελίνας

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μαζί με τη Μελίνα, ακόμα και όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του είναι πολύ πιεστικές. Στο καθημερινό πρόγραμμά του, περιλαμβάνονται σίγουρα βόλτες στο πάρκο, ενώ τώρα το καλοκαίρι δεν χάνει ευκαιρία να πηγαίνει όλη η οικογένεια μαζί στη θάλασσα. Άλλωστε η Μελίνα δείχνει να απολαμβάνει πολύ το νερό και να μη θέλει να βγαίνει ούτε στιγμή από τη θάλασσα! Σ αυτό ίσως να έμοιασε περισσότερο στη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, που κι εκείνη μέχρι και τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της προτιμούσε να βρίσκεται σε παραλία!

Θάνος Πετρέλης
Πατέρας της Αγάπης

Η μικρή Αγάπη είναι μόλις λίγων μηνών και δεν μπορεί να δείξει σε ποιον από τους δυο γονείς, δηλαδή το Θάνο Πετρέλη ή τη σύζυγό του Σοφία, έχει αδυναμία... Ο μπαμπάς της, πάντως, στην πρόσφατη βάφτισή της δήλωσε ανοιχτά ότι τη λατρεύει. Η σχέση τους είναι άριστη, καθώς ο τραγουδιστής συμμετέχει όποτε έχει χρόνο στην ανατροφή και το μεγάλωμά της.

Ο Θάνος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει αυτό που του έλεγε ο πατέρας του κάποτε: «Θα κάνεις παιδί και θα καταλάβεις!».

Αν και η Αγάπη είναι πολύ μικρή ακόμη, καταλαβαίνει τώρα όλες τις ανησυχίες που έχει κάθε γονιός για το παιδί του. «Όταν ο πατέρας μου ανησυχούσε, του έλεγα, γιατί κάνεις έτσι... Τώρα αρχίζω και μπαίνω στη θέση του», λέει ο περιζήτητος στο γυναικείο φύλο τραγουδιστής.

Μπραντ Πιτ
Πατέρας του Μάντοξ, 6 χρόνων, της Παξ, 3 χρόνων, της Ζαχάρα, 2 χρόνων και της Σιλόχ, 14 μηνών (το πρώτο του παιδί με την Αντζελίνα Τζολί)

Αν και στις περισσότερες θαυμάστριές του η μετάβαση από το κόκκινο χαλί στην «πρώτη γραμμή» της πατρότητας και της φιλανθρωπίας δημιούργησε μια μικρή σύγχυση, ο ίδιος επιμένει πως τώρα απολαμβάνει την ουσιαστικότερη περίοδο της ζωής του. «Έζησα μια πολύ γεμάτη ζωή και υπήρξα πολύ τυχερός. Τώρα όμως, νιώθω πως για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος χρειάζομαι να μοιραστώ πράγματα και να συνεισφέρω έστω και λίγο στην ευτυχία των άλλων». Όπως ο ίδιος λέει, η εμπειρία της πατρότητας ήταν αυτό που τον έκανε να αφυπνιστεί πνευματικά και να αναγεννηθεί. «Η πατρότητα αλλάζει εντελώς την οπτική από την οποία βλέπεις τα πράγματα. Σταματάς πια να είσαι το επίκεντρο του σύμπαντος και να επικεντρώνεσαι στα δικά σου θέλω. Είμαι τόσο ευγνώμων, γιατί είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με τον εαυτό μου. Για την ακρίβεια, είχα σιχαθεί τον εαυτό μου. Τώρα νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου για την οικογένεια που έχω!». Καθημερινά ανακαλύπτει νέους τρόπους για να χαρίζει χαμόγελα και γέλιο στα παιδιά του, αλλά και για να οργανώνει πάρτι γενεθλίων για εκείνα όπως τα πρώτα γενέθλια της Σιλόχ στη Πράγα, σ' ένα τεράστιο πάρκο με καρουσέλ και πολύχρωμα μπαλόνια!

Είναι εφευρετικός σε νέα παιχνίδια, τρελαίνεται να τα πηγαίνει βόλτες και να τους αγοράζει παγωτό!

Μπεν Αφλεκ
Πατέρας της Βάιολετ, 20 μηνών

Η πατρότητα στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ τον έκανε πιο ώριμο άνδρα. «Οι προτεραιότητές μου για τη ζωή άλλαξαν εξολοκλήρου μόλις αποκτήσαμε την κορούλα μας», εξομολογείται ο 34χρονος σήμερα χολιγουντιανός ηθοποιός, πέντε χρόνια μετά την είσοδό του σε κέντρο απεξάρτησης για αλκοολικούς. Σίγουρα ανήκει στο κλασικό παράδειγμα χαζομπαμπά που τα δίνει όλα στη μικρή του Βιολέτα το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ. Τρελαίνεται να βγάζει ασπρόμαυρες φωτογραφίες της κοράκλας του και να τις τοποθετεί στους τοίχους του σπιτιού. Ακόμη, λατρεύει να της τραγουδάει παλιές επιτυχίες από τη δεκαετία του 80.

Θοδωρής Ζαγοράκης
Πατέρας της Μαρίας, 7 μηνών

Η Μαρία είναι η μεγάλη αδυναμία του Θοδωρή Ζαγοράκη και της καλλονής Ιωάννας Λίλη. Για το Θοδωρή, η μικρή Μαρία που ήρθε στον κόσμο τους τελευταίους μήνες, είναι το παν και βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής του. Φίλοι του ζευγαριού μας λένε ότι «ο μπαμπάς παίζει συνεχώς με τη μικρή, την κρατάει πολλές φορές στην αγκαλιά του, ενώ από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι είναι υπερπροστατευτικός γονιός». Όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, φροντίζει να παίρνει πάντα εμφιαλωμένο νερό για το μωρό... Όσοι αντικρίζουν τη Μαρία Ζαγοράκη διαπιστώνουν άλλωστε ότι μεγαλώνοντας, μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα της. «Έχει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα χρώματα του Θοδωρή» λένε οι ίδιες πηγές. Του Θοδωρή, μάλιστα, του αρέσει να την κάνει βόλτα με το καρότσι, ενώ και εκείνος και η Ιωάννα έχουν αναλάβει από κοινού όλη τη φροντίδα της Μαρίας, αφού ούτε εκείνος, ούτε η Ιωάννα ήθελαν να προσλάβουν νταντά για το παιδί.

Γιάννης Πλούταρχος
Πατέρας της Κατερίνας, του Γιώργη και της Ελεονώρας

Το «καλό παιδί της νυχτερινής διασκέδασης» έχει πολλές φορές δηλώσει ότι είναι αυστηρός πατέρας. Και είναι σίγουρα πιο αυστηρός από τη σύζυγό του, Μαρία. Το έχει δικαιολογήσει: «Καλύτερα να κλάψω τώρα, παρά όταν μεγαλώσουν τα παιδιά». Σίγουρα πάντως ο Γιάννης δεν είναι η κλασική περίπτωση του χαζομπαμπά που δεν χαλάει καθόλου τα χατίρια των παιδιών του. Αν αυτό που θέλουν είναι παράλογο, θα τους το χαλάσει. Δεν θέλει σε τίποτα να είναι προβλέψιμος στα παιδιά για να μπορεί, όπως ο ίδιος έχει πει, να κρατάει τις ισορροπίες. Το μεγαλύτερο δε άγχος, τόσο του Γιάννη, όσο και της συζύγου του και η βασικότερη αιτία που κυριολεκτικά είναι και οι δύο από πάνω τους, είναι να μην εκμεταλλευτούν το διάσημο όνομα για οτιδήποτε. Ο ίδιος ο Γιάννης ρωτάει συνέχεια τους δασκάλους και καμιά φορά «κρυφακούει» για να δει πώς σκέφτονται και πώς συμπεριφέρονται. Μάλιστα, σύντομα περιμένει και το τέταρτο παιδί, στο οποίο θα δώσει το όνομα του πατέρα του.

Νίκος Χατζηνικολάου
Πατέρας δύο αγοριών

Ο έγκριτος δημοσιογράφος μόλις απέκτησε το δεύτερο γιο του από τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη. Με τον 13χρονο Πάνο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση διατηρεί άριστες σχέσεις. Ο Πάνος τον ακολουθεί πιστά για να τον παρακολουθήσει σε οποιοδήποτε αγώνα τένις κι αν έχει εκείνος -τελευταία τους εμφάνιση στο πρώτο VIP φιλανθρωπικό τουρνουά τένις Μatch Point, που διοργανώθηκε υποστηρίζοντας τους στόχους του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». Βέβαια, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να πούμε ότι μπαμπάς και γιος τρελαίνονται επίσης να βλέπουν ποδοσφαιρικούς αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, του Παναθηναϊκού, και γι αυτό το λόγο ο κυρίαρχος άνδρας των ειδήσεων φροντίζει κάθε χρόνο να προσφέρει στο γιο του ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αγώνες του «τριφυλλιού».

Μάριος Αθανασίου
Πατέρας του μικρού Αλέξανδρου

Πώς να γλιτώσει ο αγαπημένος και δημοφιλής στο γυναικείο φύλο Μάριος Αθανασίου από τον τίτλο του χαζομπαμπά, όταν η πρώτη λέξη που είπε ο γιος του με την όμορφη Μαρία Σολωμού ήταν «μπαμπά»! «Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο αυτό το συναίσθημα. Ειδικά όταν αυτή την πρώτη λέξη τη λέει καθημερινά, σε διάφορες βερσιόν μπαμπά μου, μπαμπάκο, μπαμπάκα», λέει ο Μάριος. Πάνω απ όλα, ο ίδιος θέλει να προσέχει και είναι αυστηρός στο θέμα της διατροφής. Θέλει να δοκιμάζει τα πάντα, αλλά δεν θέλει να συνηθίσει σε άχρηστες τροφές. Φροντίζει μάλιστα κάποιες φορές να του πηγαίνει και κανένα γαλακτομπούρεκο, που είναι το αγαπημένο του, ακόμη πιο πολύ κι απ το παγωτό! Και έχει αρχίσει να σκέφτεται και να ανησυχεί για το μέλλον, προβληματίζεται σε ποιο σχολείο να το γράψει, σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό. Προς το παρόν και ο Μάριος και η Μαρία κλίνουν προς το δημόσιο

Ιλια Ιβιτς
Πατέρας της Άννας Μαρίας, 2,5 χρόνων και των διδύμων Μίλα και Δωροθέας, 7 μηνών

Από τη στιγμή που ο Ίλια σταμάτησε να παίζει σε ομάδα και ασχολήθηκε με τα διοικητικά των ΠΑΕ, φυσικό και επόμενο ήταν να έχει ακόμη περισσότερο ελεύθερο χρόνο τόσο για την Άννα Μαρία, όσο και για τα δίδυμα της οικογένειας Ίβιτς - Πετρουλάκη. Αγαπημένη του συνήθεια είναι να πηγαίνει τις τρεις μικρές το απόγευμα στην παιδική χαρά που είναι κοντά στο σπίτι τους. Η ωραιότερη στιγμή για εκείνον είναι σίγουρα το πρωί, μόλις ξυπνήσουν, που βρίσκονται όλοι στο ίδιο κρεβάτι! Τότε, όλοι το απολαμβάνουν. Και ο Ίλια και η Ελένη δουλεύουν πάρα πολύ, οπότε στιγμές σαν αυτή είναι πραγματικά πολύτιμες.

Γιώργος Καραμίχος
Πατέρας της Ρεγγίνας, 9,5 χρόνων

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τα προσωπικά του και ειδικά για τα λίγα εκείνα πρόσωπα που υπεραγαπά. Σ αυτά σίγουρα πρώτη έρχεται η κορούλα του, που όπως είναι φυσικό, της έχει απεριόριστη αδυναμία. Ένα από τα μυστικά της σχέσης τους είναι ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας όταν στα πρώτα καθίσματα των θεατρικών έργων που ανεβάζει βρίσκεται η μονάκριβή του κόρη. Φροντίζει ακόμη να βγαίνουν συχνά για φαγητό και για βόλτες, μιας και τις ώρες που περνάει μαζί της δεν θα τις άλλαζε με τίποτα στον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ