Και πάλι μαζί

15.12.2006
Ένας ακόμη έρωτας που είχε τελειώσει πριν από λίγο καιρό ξαναφούντωσε, με τον Κώστα Σπυρόπουλο να επιστρέφει στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μαρίνας Ασλάνογλου.

Ένας ακόμη έρωτας που είχε τελειώσει πριν από λίγο καιρό ξαναφούντωσε, με τον Κώστα Σπυρόπουλο να επιστρέφει στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μαρίνας Ασλάνογλου.

Περίπου δύο μήνες άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλο και κάποιοι τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί, αποφασισμένοι όμως τώρα να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Tο ζευγάρι ξαναήρθε σε επαφή στο έργο που σκηνοθέτησε ο Κώστας Σπυρόπουλος «Γυναίκες στα χιόνια» στο θέατρο «Αρώνη». Μπορεί η Μαρίνα να μην πήγε στην πρεμιέρα, αλλά έδωσε στον Κώστα τηλεφωνικά τις ευχές της. Το πρώτο βήμα έγινε από την όμορφη Μαρίνα και αυτό έκανε τον Κώστα να σκεφτεί αν τα προβλήματα μεταξύ τους είναι ανυπέρβλητα.

Τα καβγαδάκια είχαν αρχίσει να πληθαίνουν από το καλοκαίρι, καθώς κάποιοι έβαζαν λόγια στη Μαρίνα για δήθεν νυχτοπερπατήματα του αγαπημένου της, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως μήλον της έριδος την Εύα Καϊλή, με την οποία έβγαινε φιλικά. Έτσι, ο Κώστας δεν άντεξε άλλο τη ζήλια της Μαρίνας και αποφάσισε να δώσει τέρμα σε όλα αυτά.

Η Μαρίνα αποδέχτηκε την απόφασή του, αν και μάλλον ήθελε πολύ αυτός ο δεσμός να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι ότι τα τρία περίπου χρόνια που ήταν μαζί και οι δύο κράτησαν χαμηλούς τόνους. Η νεαρή ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη με το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, γι αυτό και οι φήμες τοποθετούσαν το γάμο τους μέσα στο 2007.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η είδηση ότι χώρισαν έπεσε σαν βόμβα. Η Μαρίνα φαινόταν σκεφτική στα γυρίσματα της «Βέρας στο δεξί» όπου πρωταγωνιστεί, ενώ κάποιοι δικοί της άνθρωποι ψιθύριζαν ότι της είχε στοιχίσει πολύ αυτός ο χωρισμός, αν και οι φίλοι τους τον θεωρούσαν προσωρινό λέγοντας πως, αν ηρεμήσουν, θα τα ξαναβρούν.

Έτσι έγινε και φαίνεται ότι ο έρωτάς τους είναι πλέον ακόμα πιο φλογερός. Όσο για το γάμο, ίσως τελικά ο Σπυρόπουλος πειστεί να αφήσει την εργένικη ζωή. Πλέον η διάθεση και των δύο έχει αλλάξει και όλοι εύχονται τα σύννεφα να ήταν περαστικά και το γυαλί της σχέσης τους να ξανακολλήσει γερά.