Τα καυτά weekends του υπουργού

08.12.2006
«Σιγανοπαπαδίτσα» υπουργός το περασμένο καλοκαίρι έστειλε την οικογένεια για διακοπές και πέρασε έναν παθιασμένο μήνα σε ερωτικό κρησφύγετο στη βόρεια Εύβοια.

«Σιγανοπαπαδίτσα» υπουργός το περασμένο καλοκαίρι έστειλε την οικογένεια για διακοπές και πέρασε έναν παθιασμένο μήνα σε ερωτικό κρησφύγετο στη βόρεια Εύβοια.

Ηκομψότατη καστανή σύζυγος έχει το όνομα, αλλά η ξανθιά Ουκρανή ερωμένη του έχει τη χάρη. Κι ενώ η αγαπημένη του συμβία έφτιαχνε τις αποσκευές της για τουρ στα νησιά μαζί με τα παιδιά, εκείνος σχεδίαζε τις τελευταίες λεπτομέρειες του πονηρού του σχεδίου.

Νοίκιασε στο όνομα στενού του συνεργάτη πολυτελέστατη ερωτική κρυψώνα όπου περνούσε long weekend με το sexy call girl από την Ουκρανία.

Κανείς δεν τον είχε πάρει είδηση. Η σύζυγος του πολιτικού τηλεφωνούσε καθημερινά εκφράζοντάς του τη λύπη της που το στεφάνι της έλιωνε στο λιοπύρι της Αθήνας. Εκείνος στέλνοντας τηλεφωνικά φιλάκια στη συμβία του και παράλληλα χαϊδεύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της δίμετρης Όλιας προφασιζόταν έκτακτες συσκέψεις ή... βαρετές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όλα πήγαιναν ρολόι και ο υπουργός θα συνέχιζε το επικίνδυνο παιχνίδι του, αν δεν τον πρόδιδε το ουίσκι και το παράφορο πάθος. Η Όλια λάτρευε τα μπουζούκια και ο υπουργός δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι. Έτσι κι αλλιώς, ποιος θα τους έβλεπε στο μπουζουξίδικο της περιοχής;

Όμως, τελικά τα μπουζούκια πρόδωσαν την προκλητική απιστία του. Κάτι το ουίσκι, κάτι οι ερωτικοί στίχοι που της αφιέρωνε πετώντας της καλάθια τα γαρίφαλα, έφτασαν τα μαντάτα στη σύζυγο. Η κατάληξη από κει και πέρα είναι γνωστή στα δημοσιογραφικά και πολιτικά πηγαδάκια. Η Όλια εστάλη πακέτο στο μικρό δυαράκι της στην Κυψέλη, η απατημένη σύζυγος απείλησε με διαζύγιο, αν την ξαναεκθέσει δημοσίως, και ο υπουργός με την ουρά στα σκέλια ορκίζεται πως είναι αθώος και έχει πέσει θύμα σκευωρίας.