Πρόβα νυφικού

06.11.2006
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ράνια Θρασκιά «Κοιτάνε μπροστά» και σχεδιάζουν έναν «Όμορφο κόσμο» για το μέλλον τους, αφού, όπως προκύπτει από πληροφορίες, ξεκίνησαν κιόλας τις προετοιμασίες για το γάμο τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ράνια Θρασκιά «Κοιτάνε μπροστά» και σχεδιάζουν έναν «Όμορφο κόσμο» για το μέλλον τους, αφού, όπως προκύπτει από πληροφορίες, ξεκίνησαν κιόλας τις προετοιμασίες για το γάμο τους.

Την ώρα λοιπόν που ο Γρηγόρης δηλώνει ότι είναι έτοιμος για το γάμο του, η Ράνια κάνει πρόβες νυφικού και ονειρεύεται την ωραιότερη μέρα της ζωής της. Πότε θα γίνει η γαμήλια τελετή; Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σεπτέμβρη με Νοέμβρη του 2008 θα τον έχουν χορέψει τον Ησαϊα και θα είναι επίσημα ζευγάρι.

Ο γάμος, όπως μας πληροφόρησε στενός συνεργάτης του και φίλος του, θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, τη Χαλκιδική, σύμφωνα με την επιθυμία του γαμπρού. Κάτι που βρίσκει σύμφωνη και την πανέμορφη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά, η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε, ζήτησε από τον Γρηγόρη να τηρήσουν τα έθιμα, αφού ο γάμος συνήθως γίνεται στον τόπο καταγωγής της νύφης.

Οι προετοιμασίες δεν σταματούν εκεί και η Ράνια ψάχνει από τώρα για το νυφικό της. Πώς θέλει η ίδια το νυφικό που θα φορέσει, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον της;«Να έχει μπούστο με βαθύ χαμόγελο γεμισμένο με κρύσταλλα Σβαρόφσκι που θα στολίζουν τις σχεδιασμένες μαργαρίτες που θα έχει πάνω το φόρεμα. Από τη μέση και κάτω θα κάνει ένα άνοιγμα από σατέν εκρού ύφασμα το οποίο θα έρχεται να καλύψει ένα λευκό τούλι που θα ξεχωρίζει στο κέντρο του φορέματος και θα συνεχίζει προς τα κάτω προεξέχοντας σαν ουρά. Κάποιοι της προτείνουν να το κάνει μόνο τούλι, αλλά εκείνη προτιμάει το σατέν, για να μη θυμίζει μπαλαρίνα!».

Όπως πληροφορηθήκαμε, ζήτησε και τη γνώμη επώνυμων σχεδιαστών αλλά, καθώς ακούγεται, το νυφικό της θα το σχεδιάσει μια πολύ καλή της φίλη. Συνεργάτες της πάντως θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια να σκέφτεται για σχεδιαστή του νυφικού της τον Μάκη Τσέλιο ή τον Βασίλειο Κωστέτσο. Πού ξέρετε, μπορεί να δούμε κι ένα νυφικό σε συνδυασμό σχεδίου και των δύο πασίγνωστων σχεδιαστών.

Η νυφική κουάφ θα είναι απλή και θα αποτελείται από λουλούδια. Σύμφωνα πάντως με πολύ καλή φίλη και πρώην συνεργάτιδά της, τα λουλούδια μπορεί να τα στολίσει διάσπαρτα ανάμεσα από ένα ξεχωριστό χτένισμα που σκέφτεται να κάνει και το οποίο έχει δει σε φωτογραφία περιοδικού. Μπορεί όμως να τα τοποθετήσει και σαν στεφάνι από μπεζ και λευκά τριαντάφυλλα έχοντας λυτά τα μαλλιά της.

Όσο για νυφικά γοβάκια; Μα φυσικά θα είναι σαν τα γοβάκια της Σταχτοπούτας, αφού θα είναι, όπως λένε οι πηγές μας, γεμάτα από κρύσταλλο!

Πάντως, ο Γρηγόρης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα την προτιμούσε με ένα πιο λιτό νυφικό.

Εμείς τους ευχόμαστε η ώρα η καλή και να είναι πάντα ευτυχισμένοι !