Πατέρας θα γίνει ο Ορλάντο Μπλουμ

29.07.2010
Τα έφτιαξαν, χώρισαν, τα ξανάφτιαξαν, αρραβωνιάστηκαν, παντρεύτηκαν... και όλα αυτά σε τόσο χαμηλούς τόνους που δεν είμαστε σίγουροι και αν όντως έγιναν. Τώρα όμως, μπαίνουν όλα στη θέση τους

Τα έφτιαξαν, χώρισαν, τα ξανάφτιαξαν, αρραβωνιάστηκαν, παντρεύτηκαν... και όλα αυτά σε τόσο χαμηλούς τόνους που δεν είμαστε σίγουροι και αν όντως έγιναν. Τώρα όμως, μπαίνουν όλα στη θέση τους.

Ο 33χρονος Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ (Ορλάντο Μπλουμ) και το 27χρονο μοντέλο από την Αυστραλία Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) παντρεύτηκαν μυστικά πριν από λίγες μέρες και πέρασαν την... εβδομάδα του μέλιτος στο νησάκι Αγκουίλα της Καραϊβικής.

Όπως αναφέρουν, όμως τώρα, πηγές μέσα από το προσωπικό του ξενοδοχείου που τους φιλοξενούσε, η Μιράντα δεν έδειχνε και πολύ καλά. Ήταν κάπως αδιάθετη και ο σύζυγός της τη φρόντιζε υπερβολικά, φροντίζοντας να απολογείται για τις περιπτώσεις που εκείνη δεν ήταν και τόσο... πρόσχαρη.

"Μας είπε ότι εκείνη δεν ένιωθε πολύ καλά λόγω της εγκυμοσύνης", αποκάλυψε ένας από τους εργαζόμενους, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η νέα κυρία Μπλουμ είχε δηλώσει ότι της αρέσει η ήρεμη οικογενειακή ζωή. "Πάντα ήθελα παιδιά, έτσι κάποια μέρα, φαντάζομαι ότι θα γίνει και αυτό. Ιδανικά, αυτό που θα ήθελα περισσότερο από όλα είναι να ζω σε μια φάρμα, με μια αιώρα και έναν λαχανόκηπο", είχε αποκαλύψει τότε. Ίσως τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα