Το κορίτσι του Κλούνεϊ σε σκάνδαλο κοκαΐνης

29.07.2010
Και ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 49χρονος φανατικός -μέχρι πρότινος- εργένης και η Ιταλίδας καλλονή που τον "δάμασε" ετοιμάζονται να παντρευτούν στο Κόμο της Ιταλίας, έσκασε η βόμβα. Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι το 2007 είχε δει την Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) να σνιφάρει κοκαΐνη σε κλαμπ του Μιλάνο.

Και ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 49χρονος φανατικός -μέχρι πρότινος- εργένης και η Ιταλίδα καλλονή που τον "δάμασε" ετοιμάζονται να παντρευτούν στο Κόμο της Ιταλίας, έσκασε η βόμβα. Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι το 2007 είχε δει την Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) να σνιφάρει κοκαΐνη σε κλαμπ του Μιλάνο.

Όπως αποκάλυψε το 26χρονο πρώην μοντέλο νυν πόρνη, Καρίμα Μενάντ (Karima Menad), το κορίτσι του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) πήρε τη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία δύο φορές διασκεδάζοντας στο "The Club", το οποίο βρίσκεται υπό γενικευμένη έρευνα εδώ και πολύ καιρό.

"Θυμάμαι που πήρα κοκαΐνη μαζί με την Ελιζαμπέτα Κανάλις και δύο ακόμη άτομα", είχε πει η Μενάντ στους εισαγγελείς το 2008, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Corriera della Sera", που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα επίσημα έγγραφα της υπόθεσης.

"Ήμασταν στο κλαμπ τον Δεκέμβριο του 2007 και διασκεδάζαμε μαζί με διάφορους γνωστούς και διάσημους, τα ονόματα των οποίων όμως δεν μπορώ να θυμηθώ πια. Δεν μπορώ επίσης να θυμηθώ ποιος έφερε τα ναρκωτικά, αλλά πήραμε όλοι", συνέχιζε στην κατάθεσή της η 26χρονη, δίνοντας το "τελειωτικό χτύπημα" για το κλείσιμο του διάσημου μιλανέζικου κέντρου στις 26 Ιουλίου.

Όπως μεταδίδει σχετικά και το RadarOnline, τόσο στο "The Club" όσο και στο άλλο hotspot του Μιλάνο "Hollywood" ήταν ανέκαθεν συνήθης τακτική των υπευθύνων να "προμηθεύουν" τα τραπέζια των πιο εκλεκτών πελατών τους με την κατάλληλη γυναικεία συντροφιά. Η "δουλειά" εκείνων των γυναικών ήταν να ενθαρρύνουν τους πελάτες να πίνουν περισσότερο αλκοόλ, αφήνοντας ανοικτά τα ενδεχόμενα και για μια πιο... ιδιωτική συνέχεια της βραδιάς, έτσι ώστε να φουσκώσει ανάλογα και ο λογαριασμός του τραπεζιού.

"Πολλοί συχνά επίσης, λίγη δωρεάν κοκαΐνη έπαιζε τον ρόλο του εισιτηρίου για όσους ήθελαν να καθίσουν στο τραπέζι ορισμένων διάσημων θαμώνων", αποκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της έρευνας.

Σημειώνοντας ότι η σχέση της Κανάλις με τον Κλούνεϊ ξεκίνησε το 2009, ούτε η ίδια, ούτε και ο ατζέντης της σχολίασαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν είναι και παράλογο... Γάμο ετοιμάζουν!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα