Χωρίζει η Τζένιφερ Λοπέζ;

18.12.2008
Ο γάμος της Τζένιφερ Λοπέζ φαίνεται ότι περνά κρίση τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν Αμερικάνικα δημοσιεύματα.

Ο γάμος της Τζένιφερ Λοπέζ φαίνεται ότι περνά κρίση τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν Αμερικάνικα δημοσιεύματα. Οι φήμες περί χωρισμού ξεκίνησαν όταν στις τελευταίες κοσμικές εμφανίσεις της η 39χρονη τραγουδίστρια - που εδώ και τέσσερα χρόνια είναι παντρεμένη με τον 40χρονο Μαρκ Αντονυ - δεν φορά την βέρα της.

Από το χέρι της λείπει και το πανάκριβο 8 καρατιών διαμαντένιο δαχτυλίδι γαμήλιο δώρο του άντρα της. Η Τζένιφερ που πριν από 10 μήνες απέκτησε τα δίδυμα, την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας του Μπραντ Πιτ "The Curius Case of Benjamin Buton" μόνη της. Αυτό έριξε περισσότερο "λάδι στην φωτιά", γιατί τα τελευταία χρόνια, δεν συνηθίζει να περπατά στο κόκκινο χαλί ασυνόδευτη!

"Ο Μαρκ την ελέγχει πολύ, ποτέ δεν θα την άφηνε να πάει σε ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός χωρίς αυτόν. Προσέχει την δημόσια εικόνα τους" δήλωσε φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού. "Δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται χωρίς να βρίσκεται αυτός στο πλευρό της, δεν την αφήνει μόνη ακόμη και όταν πάει σε άλλο δωμάτιο".

Όπως και στην περίπτωση του διαζυγίου της Μαντόνα: "Και οι δύο δεν φορούσαν την βέρα χωρίς λόγο. Ετσι και η Τζένιφερ ποτέ δεν κάνει κάτι χωρίς στόχο". Το παράδειγμα της γυναίκα του ακολούθησε και ο Μαρκ Αντονυ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ του Λας Βέγκας χωρίς την βέρα του. Ο Μάρκ έβαζε ποτά σε τρείς γυναίκες και μετά τσούγκριζε μαζί τους. Ενας αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε "ότι ο Μάρκ είχε μια χυδαία συμπεριφορά απέναντι στα κοπέλες. Είχε μεθύσει και δεν έλεγχε τις κινήσεις του!".

Η Τζένιφερ από τότε που άφησε τον ηθοποιό Μπεν Αφλεκ για να παντρευτεί τον Αντονυ, υιοθέτησε ένα πιο οικογενειακό λάιφ-στάιλ και όταν απέκτησε τα δίδυμα, Μαξ και Εμμα, αφοσιώθηκε πλήρως στα μητρικά της καθήκοντα. Διαφορετικές ήταν και οι ενδυματολογικές επιλογές της, αφού ο Μαρκ δεν την άφηνε να ντύνεται τολμηρά. Οι κοντές φούστες που τόνιζαν τα προκλητικά της οπίσθια μπήκαν στην ντουλάπα.

Αυτό όμως φαίνεται ότι άρχισε να καταπιέζει την λατίνα σταρ, που έβλεπε ό, τι "είχε κτίσει με τόσο κόπο στην καριέρα της να καταρρέει". Τώρα φαίνεται αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το ζευγάρι σε μια προσπάθεια να "ρίξει στάχτη" στα μάτια των δημοσιογράφων, έκανε κοινή εμφάνιση την περασμένη Τρίτη.

Δείπνησαν σε εστιατόριο του Μπέβερλι Χίλς, ενώ και η εκπρόσωπος του Μαρκ διέψευσε ότι υπάρχουν σύννεφα στο γάμο τους: "Τα πάνε περίφημα" δήλωσε στους δημοσιογράφους. "Σιγή ιχθύος" τήρησε η εκπρόσωπος της J.Lo., επαληθεύοντας ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά"!