Πρώτος μαθητής ο Άγγελος!

23.12.2008
Γεμάτη χαρά αλλά και ξεχωριστή συγκίνηση, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Κολέγιο Αθηνών για να παραλάβει για πρώτη φορά τους βαθμούς του μικρού της γιου.

Ο Άγγελος πήγε φέτος στην Α Δημοτικού και πριν από λίγες μέρες, που συμπληρώθηκε το πρώτο τρίμηνο, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha βρέθηκε στο σχολείο για να παραλάβει τον έλεγχο προόδου του, όπως συμβαίνει πάντα λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ήρεμη, τυπική και γεμάτη αγωνία, φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι και συνοδευόμενη από το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, περίμενε υπομονετικά στη σειρά της πίσω από τους υπόλοιπους γονείς μέχρι να πάρει στα χέρια της τον έλεγχό του για πρώτη φορά! Η αμηχανία της ωραίας Ελένης ήταν φανερή και με αρκετή αγωνία επισκέφτηκε όλους τους δασκάλους του μικρού της γιου και ενημερώθηκε για την πρόοδό του στα μαθήματα, στις ξένες γλώσσες και στα αθλήματα που παρακολουθεί. Το χαμόγελό της και τα μάτια της φανέρωναν την απόλυτη ευτυχία για αυτή την πρώτη φορά που πήρε στα χέρια της τις μαθητικές επιδόσεις του 6άχρονου γιου της.

«Άριστα» σε όλα ήταν το δώρο του μικρού Άγγελου στους γονείς του, οι οποίοι έλαμπαν από χαρά. Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η γλυκιά Ελένη επισκέπτεται την τάξη. Κάθε φορά που οι δάσκαλοι ζητάνε να ενημερώσουν τους γονείς των μικρών μαθητών εκείνη δίνει από τις πρώτες το «παρών»!

ΜΑΝΟΣ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗΣ