Απαρτία αστεριών στα εγκαίνια της D&G!

17.12.2008
Το μεγαλύτερο ψώνιο για έναν σταρ του Χόλυγουντ είναι να πατήσει το κόκκινο χαλί. Αν αυτό είναι των Όσκαρ, των «Χρυσών Σφαιρών» ή άλλων κινηματογραφικών βραβείων, μικρή σημασία έχει μάλλον.

Το μεγαλύτερο ψώνιο για έναν σταρ του Χόλυγουντ είναι να πατήσει το κόκκινο χαλί. Αν αυτό είναι των Όσκαρ, των «Χρυσών Σφαιρών» ή άλλων κινηματογραφικών βραβείων, μικρή σημασία έχει μάλλον. Για έναν επίδοξο σταρ του Χόλυγουντ, πάλι, χαλί να είναι και όπου να είναι στρωμένο. Το βράδυ της Δευτέρας έκανε εγκαίνια η νέα μπουτίκ των D&G στη διάσημη και ακριβή λεωφόρο του Λος Άντζελες, την Ρόμπερτσον Μπούλεβαρντ και οι σταρλετίτσες του Χόλυγουντ έσπευσαν να δώσουν βροντερό «παρών».

Η βραδιά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού το 15% των εσόδων από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου θα διατεθούν σε ιδρύματα. Ακόμη καλύτερα για όλες τις σταρλετίτσες και τους νεαρούς σταρ, οι οποίοι βρήκαν μία καλή ευκαιρία για να δείξουν και τη... φιλάνθρωπη πλευρά τους. Άσχετα, αν στο τέλος κατέληξαν όλοι να μιλούν για ρούχα, κοσμήματα, μαλλιά κι έρωτες. Άλλα έτσι είναι... «πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι».

Η πιο λαμπερή παρουσία της βραδιάς ήταν η Πάρις Χίλτον (δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό αποτελεί κριτήριο για την επιτυχία των εγκαινίων) και είναι αλήθεια πως η νεαρή ζάμπλουτη κληρονόμος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να δώσει ενδιαφέρον στη βραδιά. Με αέρα μεγάλης ντίβας πάτησε στο χαλί, έδωσε στο παιδί αριστερά της να κρατήσει το πανάκριβο τσαντάκι και το ζακετάκι της και πόζαρε με ύφος στους φωτογράφους. Την ώρα που έδινε συνέντευξη πέρασε ο πρώην της, Μπέντζι Μάντεν και η Πάρις άφησε σύξυλους τους ρεπόρτερ, μπαίνοντας στην μπουτίκ με τον πρώην της. Ή κάνεις εντυπωσιακή είσοδο ή μπαίνεις χαλαρά, όπως η κολλητή της Νικόλ Ρίτσι με τον σύντροφό της (και αδελφό του Μπέντζι), Τζόελ.

Όλες οι καλεσμένες και καλεσμένοι προτίμησαν ρούχα του Οίκου, ενώ οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν στραπλες τουαλέτες. Εξαίρεση αποτέλεσε η νεαρή ηθοποιός, Ρέιτσελ Μπίλσον, η οποία δεν αισθάνεται άνετα μέσα σε φόρεμα, προτιμώντας την ασφαλή επιλογή ενός παντελονιού. Αλλά λίγοι ασχολήθηκαν με το ρούχο της, αφού στο λαιμό της κρεμόταν ένα «H» (το αρχικό του ονόματος του αγαπημένου της, Χάιντεν Κρίστενσεν) που έβγαζε μάτια. Στην ερώτηση αν είναι δώρο, εκείνη έσκασε στα γέλια απαντώντας: «Ω ναι, είναι». Άχου το! Μετά το τέλος των δηλώσεων και των ατελείωτων ποζών οι λαμπεροί καλεσμένοι πέρασαν μέσα για... λίγη διασκέδαση!

Για να απολαύσεις κι εσύ λίγη από τη λάμψη της βραδιάς, αρκεί να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί...