Επανασύνδεση για Πάρις και Μπέντζι;

16.12.2008
Η Πάρις Χίλτον και ο τραγουδιστής Μπέντζι Μάντεν είναι και πάλι μαζί; Ετσι τουλάχιστον έδειχναν όταν συναντήθηκαν στα εγκαίνια της μπουτίκ των D&C στο ακριβό δρόμο του Λος Αντζελες, Ρόμπεντσον Μπούλαβαρ που τελευταία έχει γίνει το στέκι των κοσμικών και παπαράτσι.

Η Πάρις Χίλτον και ο τραγουδιστής Μπέντζι Μάντεν είναι και πάλι μαζί; Ετσι τουλάχιστον έδειχναν όταν συναντήθηκαν στα εγκαίνια της μπουτίκ των D&C στο ακριβό δρόμο του Λος Αντζελες, Ρόμπεντσον Μπούλαβαρ που τελευταία έχει γίνει το στέκι των κοσμικών και παπάρατσι.

Η Πάρις έφτασε στο κατάστημα με λίγα λεπτά διαφορά από τον πρώην της Μπέντζι Μάντεν κι έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους όταν η κολλητή της, Νικόλ Ρίτσι εμφανίστηκε μαζί με το Τζόελ Μάντεν, φωτογραφήθηκαν και πέρασαν από μπροστά της χωρίς να της μιλήσουν...

Από πίσω τους ακολουθούσε ο Μπέντζι αλλά δεν αντέδρασε το ίδιο. Το πρώην αγόρι της Πάρις την χαιρέτησε, φωτογραφήθηκε πλάι της και στη συνέχεια την συνόδευσε στο εσωτερικό του καταστήματος. Γρήγορα απομονώθηκαν σε μια γωνιά για να μπορέσουν να μιλήσουν.

Φυσικά οι φωτογράφοι άλλο που δεν ήθελαν, άρχισαν να απαθανατίζουν την επανασύνδεση τους. Η Πάρις άφησε την αγκαλιά του Μπέντζι για να πάρει ένα ποτό από το μπαρ και να χαιρετίσει την Νικόλ. Μετά βγήκε έξω για να καπνίσει και να τα πεί πιο ήσυχα με τον πρώην. Η Πάρις αλλάζει τους "άντρες σαν τα πουκάμισα" και αποφάσισε να χωρίσει απο τον Μπέντζι γιατί την καταπίεζε. Παρόλα αυτά είχε εκφράσει τότε την επιθυμία να μείνουν φίλοι.

Εδειχναν χαρούμενοι που ξαναβρέθηκαν μετά από περίπου δύο μήνες, αλλά όταν την ρώτησαν αν πρόκειται για επανασύνδεση, η Πάρις τους απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν και όλοι περίμεναν ότι θα έφευγαν χεράκι-χεράκι, διαψεύστηκαν.

Ο Μπέντζι έφυγε με τον αδερφό του και την Νικόλ αφήνοντας την Πάρις στα "κρύα του λουτρού". Ευτυχώς που μαζί της για να την παρηγορήσει ήταν η αδερφή της Νίκη.