Και σουβλατζής ο Νίνο!

17.12.2008
Δεν αλλάζει μόνο εταιρεία, όπως φημολογείται, αλλά επεκτείνει και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Δεν αλλάζει μόνο εταιρεία, όπως φημολογείται, αλλά επεκτείνει και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Ο λόγος για τον πάντα δημοφιλή Νίνο, που παράλληλα με τις εμφανίσεις του στο VOX στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου στην περιοχή του Ψυρρή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκε τελικά ο ιδανικός χώρος, όχι όμως για να εμφανίζεται ο Ροδίτης τραγουδιστής σε δικό του νυχτερινό κέντρο. Ο Νίνο μαζί με έναν καλό του φίλο θα ανοίξει εστιατόριο και συγκεκριμένα σουβλατζίδικο. Ήταν μια ιδέα που είχε εδώ και αρκετό καιρό και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσει. Άλλωστε, ήδη πολλοί συνάδελφοί του έχουν ανοίξει με επιτυχία καφέ και εστιατόρια. Όλοι γνωρίζουν την κρεπερί του Λευτέρη Πανταζή ή το μεζεδοπωλείο του καλού ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη.

Οι θαυμάστριες του νεαρού τραγουδιστή μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς ο Νίνο δεν σκοπεύει να βρίσκεται συνέχεια στο μαγαζί του. Όπως αυτή την περίοδο βρίσκεται κλεισμένος στο στούντιο και ακούει τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών για να επιλέξει τι θα συμπεριλάβει στο νέο του άλμπουμ, έτσι και στο μέλλον θα πρέπει να αφιερώνει χρόνο στη μουσική καριέρα του.

Όσο για το νέο του δίσκο, δεν ξέρουμε ακόμα από ποια εταιρεία και πότε θα κυκλοφορήσει, καθώς ο τραγουδιστής φέρεται να επιθυμεί τη μετακίνησή του από τη Heaven στη Universal. Πάντως, οι φήμες περί ανταλλαγής εξωδίκων δεν επιβεβαιώνονται ούτε από την εταιρεία, αλλά ούτε και από το περιβάλλον του καλλιτέχνη. Το μόνο βέβαιο είναι πως το καινούργιο CD του Νίνο θα είναι σε ροκ και ποπ ήχους μετά την επιτυχία που έχουν αυτού του στυλ οι εμφανίσεις του στο VOX. Γ.Π.