Άνοιξε κλαμπ ο Γρηγόρης

18.12.2008
Το σλόγκαν που παίζει έντονα αυτή την εποχή στη Βόρεια Ελλάδα είναι ένα: «Εάν πετύχεις στη σκηνή του Νew York, τότε θα τα καταφέρεις παντού».

Το σλόγκαν που παίζει έντονα αυτή την εποχή στη Βόρεια Ελλάδα είναι ένα: «Εάν πετύχεις στη σκηνή του Νew York, τότε θα τα καταφέρεις παντού». Εάν αναρωτιέστε τι είναι το «Νew Υork», σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ γνωστό club που έχει και τη σφραγίδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε φέτος την έκπληξη στη Θεσσαλονίκη και βαδίζει στα χνάρια του κολλητού φίλου του Αντώνη Ρέμου, που έχει στην ιδιοκτησία του το «Famous Caf» στη συμπρωτεύουσα. Έτσι, λοιπόν, κι εκείνος απέκτησε το δικό του club με το όνομα «Νew Υork».

Το πρώην «Velvet» στην οδό Αχελώου ανακαινίστηκε, απέκτησε καινούργιο όνομα και είναι το νέο σήμα κατατεθέν της live Θεσσαλονίκης, ενώ πολλοί είναι οι διάσημοι που μένουν ή περνούν από την πόλη και το έχουν ήδη κάνει στέκι τους.

Με την κίνηση αυτή ο σταρ του Mega επέστρεψε στη νύχτα της πατρίδας του «συνυπογράφοντας» ένα χώρο που θεωρείται το κατεξοχήν σημείο συνάντησης του νεαρόκοσμου.

Συνεργάζεται με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Βασίλη Τουρώνη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών της Θεσσαλονίκης, όπως ο Star FM και ο Ελληνικός, και επιχειρούν παρέα να φέρουν κάτι νέο στη διασκέδαση της Βόρειας Ελλάδας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με το συνέταιρό του αλλά και κατά κάποιον τρόπο εργοδότη του, μιας και στον Star FM ο γνωστός παρουσιαστής έχει καθημερινή παρουσία, έχουν ανακαλύψει πολλά νέα ονόματα, τα οποία θέλουν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στο νεαρόκοσμο της πόλης παίζοντας στο club τους. Εννοείται ότι πρώτοι και καλύτεροι ήταν οι σουξαρισμένοι Onirama, που έδωσαν το «παρών» στο ξεκίνημα του «Νew Υork» δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη σε όλες σχεδόν τις μπάντες της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να εμφανιστούν εκεί.

Β.Λ.