Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Ανανιάδη!

16.12.2008
Με star quality, αέρα μοντέλου και κορμοστασιά αθλητή ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκαλύπτει 12 διαφορετικές «πόζες» του χαρακτήρα του στο ημερολόγιο 2009 που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Με star quality, αέρα μοντέλου και κορμοστασιά αθλητή ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκαλύπτει 12 διαφορετικές «πόζες» του χαρακτήρα του στο ημερολόγιο 2009 που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός φωτογραφήθηκε αφιλοκερδώς για το ημερολόγιο, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για να υποστηρίξουν το έργο και τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Πίστη». Ο ίδιος ο ηθοποιός ένιωθε μεγάλο ενθουσιασμό για την απόφασή του να ποζάρει για ένα ημερολόγιο που τα έσοδά του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό λόγο. Μάλιστα, η αφορμή για να κάνει αυτή την κίνηση δόθηκε έπειτα από μια επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», για να επισκεφθεί ένα μικρό κοριτσάκι που έδινε τη μάχη του για τη ζωή.

Ο ξαφνικός χαμός της άγγιξε το νεαρό ηθοποιό και τον έκανε να νιώσει την ανάγκη να κάνει κάτι για αυτά τα παιδιά. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα υπέροχο ημερολόγιο με πόζες του ηθοποιού από τους φωτογράφους Γιώργο Καλφαμανώλη, Ολυμπία Κρασαγάκη, Γιώργο Λιβιεράτο και Γιώργο Μεστούση υπό την επίβλεψη του Γιάννη Καζανίδη.

Η παρουσίαση του ημερολογίου θα γίνει εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με ειδικές εκδηλώσεις, όπου οι θαυμάστριες θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του.