Στα επείγοντα λόγω αχαλίνωτου σεξ

15.12.2008
Το πάθος του γνωστού σχεδιαστή για το νεαρό εραστή του ήταν πολύ μεγάλο και πολλά σχόλια είχαν γίνει για αυτή τη σχέση στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗ

Το πάθος του γνωστού σχεδιαστή για το νεαρό εραστή του ήταν πολύ μεγάλο και πολλά σχόλια είχαν γίνει για αυτή τη σχέση στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Εκείνη τη βραδιά, όμως, έπειτα από δύο ώρες αχαλίνωτου σεξ και τη λήψη του γνωστού μπλε χαπιού, αντί για τον παράδεισο της ηδονής κόντεψε να βρεθεί στην εντατική... Η γνωριμία του γεροδεμένου 27χρονου επαρχιώτη νεαρού με τον ώριμο σχεδιαστή έγινε μέσω κοινού τους φίλου. Ο νεαρός ζητούσε ένα... στήριγμα για να μπει στον κόσμο της σόουμπιζ και ένα καλό χαρτζιλίκι, ενώ ο γνωστός σχεδιαστής έψαχνε την ανανέωση και το απολαυστικό σεξ μέσω της σχέσης με ένα νεότερο άντρα. Έτσι, λοιπόν, στο πρόσωπο του γεροδεμένου νεαρού βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο για να τον... απογειώσει ερωτικά. Τα ραντεβού τους αρχικά κλείνονταν με απόλυτη διακριτικότητα.

Τίποτε άλλωστε στο παρουσιαστικό του νεαρού δεν πρόδιδε τις ιδιαίτερες ερωτικές του προτιμήσεις. Ο ίδιος φρόντιζε να μη δίνει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή και η αρραβωνιαστικιά του ήταν το ιδανικό άλλοθι για τη σωστή του εικόνα. Ο αρρενωπός νεαρός έβλεπε λοιπόν τις πόρτες της σόουμπιζ να ανοίγουν διάπλατα μπροστά του, ενώ ο σχεδιαστής έβρισκε τον παράδεισο της ηδονής στην αγκαλιά του σφιχτοδεμένου body builder. Τα φαινόμενα, ωστόσο, κάποιες φορές απατούν...

Από το κρεβάτι της ηδονής στην εντατική
Έτσι, λοιπόν, όταν έφτασε η στιγμή ο έρωτάς τους να πάρει σάρκα και οστά, μια έκπληξη περίμενε το σχεδιαστή! Ο γεροδεμένος νεαρός αποκάλυψε την πιο θηλυκή πλευρά του ζητώντας του να πάρει εκείνος το ρόλο της δράσης. Οι απαιτήσεις του μάλιστα ήταν υπερβολικές, αφού έδειχνε να μη χορταίνει και διαρκώς ζητούσε να συνεχίσουν να κάνουν σεξ. Έπειτα από δύο ώρες, όμως, ο ώριμος κύριος κουράστηκε. Ο νεαρός, από την άλλη, δεν έλεγε να σταματήσει και για να συνεχιστεί το σεξ του πρότεινε να πάρει τα γνωστά μπλε χαπάκια που παρατείνουν την ερωτική δράση. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο ο σχεδιαστής ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αφού τον εξέτασαν οι γιατροί, τον ενημέρωσαν ότι παρά τρίχα απέφυγε τα χειρότερα και του συνέστησαν ξεκούραση και αποχή από το σεξ για μικρό χρονικό διάστημα και μέχρι να συνέλθει πλήρως.