Κέιτ Γουίνσλετ: "Νοιώθω ακόμη χοντρή".

04.11.2008
Η Κέϊτ Γουϊνσλετ φωτογραφίζεται ημίγυμνη φορώντας μόνο τις ζαρτιέρες και τα στιλέτο της. Η 33χρονη ηθοποιός αναβιώνει θρυλική σκηνή από τον "Τιτανικό" ποζάροντας ξαπλωμένη πάνω σε ένα καναπέ για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικό "Vanity Fair" .

Η Κέιτ Γουϊνσλετ φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού "Vanity Fair", τυλιγμένη με μια καμπαρντίνα. Στις εσωτερικές σελίδες, ποζάρει πάνω σε ένα ανάκλιντρο καλυμμένο με γούνα, φορώντας μόνο τις ζαρτιέρες και τα στιλέτο της.

Η 33χρονη ηθοποιός αναβιώνει τη θρυλική σκηνή από τον "Τιτανικό", όπου την απολαύσαμε να αποκαλύπτει τις καμπύλες της, ποζάροντας για ένα πορτραίτο στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Αν και έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε, ούτε ο χρόνος, ούτε οι δύο εγκυμοσύνες, φαίνεται να έχουν αλλοιώσει το κορμί της αγγλίδας ηθοποιού, που εμφανίζεται ιδιαίτερα σέξι και προκλητική. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει στο περιοδικό ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα γίνει διάσημη: "Ημουν χοντρή, και δεν γνώριζα άλλες διάσημες χοντρές ηθοποιούς. Δεν έβλεπα ποτέ τον εαυτό μου μέσα σε αυτό τον κόσμο που επικρατεί η τελειότητα.

Όταν ένα παιδί είναι χοντρό, παραμένει χοντρό. Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, πάντα πιστεύεις ότι κάπου υπάρχει ένα ελάττωμα που σε κάνει διαφορετική. Ακριβώς έτσι νοιώθω και εγώ!".

Φαίνεται, ότι η εξομολόγησή της τράβηξε την προσοχή με αρνητικό τρόπο πυροδοτώντας πολλά κακόβουλα σχόλια, μέχρι του σημείου να γραφτεί σε διάφορα έντυπα ότι οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος είναι εξολοκλήρου προϊόν επεξεργασίας από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα δημοσιεύματα αυτά έχουν αφορμή αντίστοιχο περιστατικό που είχε συμβεί το 2003, όταν Κέιτ Γουίνσλετ είχε "αδυνατίσει" άθελά της, με τη βοήθεια του γραφίστα, σε φωτογράφισή της για αντρικό περιοδικό.

Τότε η Γουίνσλετ είχε ζητήσει συγνώμη από τους θαυμαστές της, λέγοντας: "Δεν μ' αρέσει να πιστέψουν ότι τους κοροϊδεύω υποκρινόμενη ότι έχω χάσει 15 κιλά από τη μια μέρα στην άλλη". Ωστόσο, σήμερα, έγινε έξαλλη με τις κακεντρέχειες: "Είναι σε περίφημη φόρμα και αυτό που βλέπετε είναι ακριβώς ο εαυτός της. Η μόνη παρέμβαση που έγινε είναι στην εμφάνιση του δέρματος, όπως γίνεται πάντα σ' αυτές τις φωτογραφίσεις", δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

Η πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για την ειλικρινή σχέση της με τους θαυμαστές της: "Πολλές φορές όταν πηγαίνω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο (την 8χρονη Μία και τον 5χρονο Τζόε), μερικές μητέρες με πλησιάζουν και μου ζητούν να τους αποκαλύψω το μυστικό της επιδερμίδας μου. Και φυσικά, τους απαντώ: "Δεν υπάρχει μυστικό, φοράω μέικαπ!"

Η Κέιτ συνεχίζει την εξομολόγηση στο περιοδικό λέγοντας ότι όταν βλέπει γυναίκες που φοράνε στενά τζήν, ψηλά τακούνια και εφαρμοστά μπλουζάκια να περπατούν με άνεση στο δρόμο, σκέπτεται ότι θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο, για να τους μοιάσει.

Αλλά μετά το ξανασκέπτεται και αναρωτιέται: "Δεν μπορεί να είναι χαρούμενες πάνω σε αυτά τα τακούνια". Η Κέιτ Γουίνσλετ θεωρείται ηρωϊδα από τους θαυμαστές της γιατί δεν υπέκυψε στην πίεση του Χόλιγουντ να αδυνατίσει.

Ακόμη υποστηρίζει ότι: "Όλες οι γυναίκες μπορούν να αντέξουν 20 λεπτά γυμναστικής, ειδικά όταν μετά τις περιμένει ένα παγωμένο ποτήρι κρασί".

Η ηθοποιός δηλώνεις επίσης τυχερή που παντρεύτηκε τον Σάμ Μέντες, τον άνθρωπο που σκηνοθετεί την ίδια αλλά και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην δραματική ταινία "Revolutionary Road".

"Έχω ανάγκη να με φροντίζουν. Δεν εννοώ με διαμαντένια δαχτυλίδια και ακριβά εστιατόρια. Όλα αυτά με κάνουν να νοιώθω άβολα. Άλλωστε δεν μεγάλωσα έτσι. Αυτό που θέλω είναι να ακούσω είναι: 'θέλεις να σε κάνω μπάνιο; Ή πάμε για ένα πικ-νικ μόνο οι δύο μας';

Μου αρέσουν τα απλά πράγματα και θέλω να περνάω όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μαζί με τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που με αγαπούν".