Αντζελίνα:"Αισθάνομαι φρικιό!"

04.11.2008
Εχει γίνει εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά του κόσμου, διακρίνεται για το στυλ και το φιλανθρωπικό της έργο παρόλα αυτά η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι αισθάνεται παρείσακτη.

Έχει γίνει εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά του κόσμου, διακρίνεται για το στυλ και το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά παρόλα αυτά η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι αισθάνεται παρείσακτη.

"Νοιώθω ακόμη -κι από ότι φαίνεται θα συνεχίσω να είμαι- μια πανκ με πολλά τατουάζ", αποκάλυψε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού "Ηarper's Bazaar".

Η δημοφιλής ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών, απασχολεί εδώ και χρόνια τον τύπο με τις ταινίες, αλλά και τους ερωτικούς της συντρόφους αυτό όμως δεν την πτοεί: "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απολογηθώ, ή να εξηγήσω τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν. Θα είχα σίγουρα τους λόγους μου, αλλά δεν ντρέπομαι και δεν θέλω να διαγράψω τίποτα!" δήλωνει στην ίδια συνέντευξη.

Η Αντζελίνα Τζολί φωτίζει με την ομορφιά της το εξώφυλλο του Χριστουγεννιάτικου τεύχους, που κυκλοφορεί με τίτλο " Η Αντζελίνα από κοντά".

Στην συνέχεια της συνέντευξης που έδωσε για την προώθηση της καινούργιας της ταινίας "Changeling", αποκάλυψε ότι πάντα φροντίζει να διαλέγει ιδιαίτερους ρόλους και χαρακτήρες που δύσκολα μπορεί να συναντήσεις στην αληθινή ζωή:

"Εχω υποδυθεί διάφορες γυναίκες, ακόμη και γελοίες όπως την "Τόμπ Ράϊντερ", αλλά πάντα έχεις κάτι να κερδίσεις από αυτές. Για παράδειγμα, πιστεύω θα είναι αστείο για την κόρη μου όταν μεγαλώσει να με δει να παίζω στην συγκεκριμένη ταινία.

Διευκρινίζει όμως, ότι πάντα εκείνη και ο Μπράντ προσπαθούν να δώσουν στα παιδιά τους να καταλάβουν την διαφορά που υπάρχει μεταξύ μεγάλης οθόνης και πραγματικής ζωής. Ειδικά όταν την βλέπουν να παλεύει με μαχαίρια και ξίφη υποδυόμενη την "Λάρα Κρόφτ":

"Αφήνω τα παιδιά μου να παίζουν βιντεοπαιχνίδια, και να στήνουν τις δικές τους μάχες με στρατιωτάκια. Δεν μας αρέσει η βία και ο πόλεμος, αλλά απο την άλλη δεν θέλουμε να τους δημιουργήσουμε ένα ψεύτικο κόσμο και να τους κρύψουμε την αλήθεια. Τους λέμε ότι ο μπαμπάς και η μαμά παίζουν μεν αυτούς τους χαρακτήρες, αλλά πράγματι υπάρχει θάνατος και βία εκεί έξω!".