Η Έιμι Γουάινχαουζ προσπαθεί να ανακάμψει.

04.11.2008
Η Εϊμι Γουίνχαουζ συνεχίζει να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς ταλαιπωρείται από μια μόλυνση των πνευμόνων. "Πήρε εξιτήριο την Παρασκευή αλλά την Δευτέρα χρειάστηκε και πάλι να νοσηλευτεί όπως αναφέρει το "People", γιατί χρειαζόταν να κάνει κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις"

Η Έιμι Γουάινχαουζ συνεχίζει να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς ταλαιπωρείται από μια μόλυνση των πνευμόνων. "Πήρε εξιτήριο την Παρασκευή αλλά την Δευτέρα χρειάστηκε και πάλι να νοσηλευτεί" αναφέρει το περιοδικό People, γιατί "χρειαζόταν να κάνει κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις".

Η Έιμι, παράλληλα με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, προσπαθεί να κόψει και το κάπνισμα. "Της σύστησαν να σταματήσει να καπνίζει αφού αυτό επιβαρύνει στους πνεύμονες της, γι΄ αυτό και εκείνη θεώρησε σωστό να γεμίσει το σώμα της με αυτοκόλλητα νικοτίνης", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας και συμπλήρωσε: "Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί".

Τα προβλήματα υγείας της τραγουδίστριας ξεκίνησαν στην αρχή του χρόνου όταν νοσηλεύτηκε εξαιτίας των ναρκωτικών. Τον Ιούλιο έμεινε δέκα μέρες στην εντατική ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή και τον Αύγουστο κατάφερε να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη συναυλία σχεδόν σηκωτή.

Η 25χρονη Έιμι, τώρα προσπαθεί να κάνει μια καινούργια αρχή στην ζωή της κόβοντας όλες τις κακές συνήθειες. Έχει ήδη ξεκινήσει μια πιο προσεγμένη διατροφή και έχει καταφέρει να πάρει ήδη ένα κιλό. Συνεχίζει βέβαια να είναι σκελετός, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μείνει για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα "καθαρή" από τις ουσίες.

Ως υποκατάστατο, η τραγουδίστρια καταναλώνει καθημερινά βάζα από καραμέλες, ακόμη από αυτόματα μηχανήματα. Ενώ, όσο δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο, ξεκουράζεται στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο, ξαπλωμένη στον καναπέ, βλέποντας ταινίες και πίνοντας αναψυκτικά τύπου κόκα-κόλα. Μπορεί αυτό να μην είναι ό,τι πιο υγιεινό, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερο από την σκέτη κόκα.