Όλα της... γέννας δύσκολα

05.11.2008
Αυτό φαίνεται να λέει ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, καθώς η αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο την κορούλα τους.

Αυτό φαίνεται να λέει ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, καθώς η αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο την κορούλα τους. Υπό το βάρος των ευθυνών που έρχονται, όμως, το ζευγάρι βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, που έχει δημιουργήσει κρίση στη σχέση τους. Η Μαρία Κορινθίου τον τελευταίο καιρό έχει «βαρύνει» και δεν εννοούμε μόνο σωματικά, λόγω των κιλών που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της κύησης. Αναφερόμαστε και στην ψυχολογία της, στο στρες που προκαλεί η κύηση, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Το άγχος, η αγωνία, η αλλαγή του μεταβολισμού την έχουν επηρεάσει όπως όλες τις μέλλουσες μαμάδες, άλλωστε, και της προκαλούν ιδιαίτερο εκνευρισμό.

Ο Γιάννης τους τελευταίους μήνες ακολουθεί κατά γράμμα τις επιθυμίες της, όπως και τις διαθέσεις της, προσπαθώντας να τη στηρίξει. Συμμερίζεται απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη του, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πνεύματα έχουν οξυνθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν νεύρα και υπερεντάσεις, που από την πλευρά της Μαρίας θεωρούνται απολύτως φυσιολογικά, από την πλευρά του Γιάννη όμως είναι μάλλον κάπως... υπερβολικά.

Για παράδειγμα, επιθυμία της Μαρίας ήταν να αφήσουν για την τελευταία στιγμή την αγορά των παιδικών επίπλων και της κούνιας. Τώρα αυτή η διαδικασία της φαίνεται βουνό και την αναβάλλει διαρκώς! Θεωρεί ωστόσο ότι όλα γίνονται την τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνει, αφού πλέον ο χρόνος πιέζει! Ο Γιάννης, από την άλλη, κάνει υπομονή! Προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει τις ισορροπίες στο σπίτι, ενώ τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ γι αυτόν το λόγο. Οι καβγάδες όμως είναι καθημερινοί και μάλιστα συχνά δημιουργούν κρίση στη σχέση τους. Πόσος καιρός όμως έμεινε; Λίγες μόνο μέρες, οπότε θα «ελευθερωθεί» η αγαπημένη του και η ηρεμία θα επιστρέψει στο σπίτι τους, ενώ η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με το νέο μέλος της οικογένειας! Ρ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ