Γιατί ο Γκάι Ρίτσι εγκατέλειψε τη Μαντόνα

30.10.2008
Μπορεί μια σταρ να είναι καλή σύζυγος; Ρωτήστε τους απανταχού συζύγους απόλυτων και μεγάλων κυριών του σινεμά και του πάλκου για να διαπιστώσετε την αλήθεια.

Μπορεί μια σταρ να είναι καλή σύζυγος; Ρωτήστε τους απανταχού συζύγους απόλυτων και μεγάλων κυριών του σινεμά και του πάλκου για να διαπιστώσετε την αλήθεια. Πάντως, ο Γκάι Ρίτσι έθεσε εαυτόν εκτός γάμου, επιβεβαιώνοντας ότι τελικά «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Ο χωρισμός του από τη Μαντόνα είναι γεγονός και τώρα όλες οι «κακές γλώσσες» σε Χόλιγουντ, Λονδίνο αλλά και τα απανταχού glossy περιοδικά ασχολούνται με τις πτυχές του χαρακτήρα της βασίλισσας της ποπ που της χάρισαν ένα ακόμη διαζύγιο.

«Δεν αντέχουν πλέον την κοινή συμβίωση και να προσποιούνται τους αγαπημένους», ανέφερε πρόσφατα πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της ποπ σταρ, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», «κάποιοι από τους λόγους του χωρισμού είναι όχι μόνο οι διαφωνίες τους σχετικά με το χρόνο που αφιερώνει ο καθένας στην καριέρα του, αλλά και η επιθυμία της Μαντόνα να υιοθετήσει ένα ακόμη κοριτσάκι». Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι πραγματική αιτία του χωρισμού είναι πως η Μαντόνα βαρέθηκε το βρετανικό τρόπο ζωής και τα βράδια στις παμπ με τον Γκάι, ενώ την ίδια στιγμή πολλά δημοσιεύματα επιμένουν πως ο πραγματικός λόγος που θέλει η τραγουδίστρια να επιστρέψει μόνιμα στην Αμερική είναι ο κρυφός δεσμός της με τον παίκτη του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ. Ως γνωστόν, το καλοκαίρι οι δυο τους είχαν εντοπιστεί σε πριβέ ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη και παρά το γεγονός ότι η ποπ σταρ διέψευσε τα περί ειδυλλίου, ο αθλητής χώρισε από τη γυναίκα του Σίνθια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντόνα ήθελε να ολοκληρώσει απερίσπαστη την περιοδεία της και στη συνέχεια να ανακοινώσει το διαζύγιό της. Ωστόσο, το μεγάλο «μπαμ» έγινε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν λίγο μετά τα 40ά γενέθλια του Ρίτσι υπήρξαν νέες φήμες περί χωρισμού, για τις οποίες τον θεώρησε υπεύθυνο. Ακολούθησε μεγάλος καβγάς και φράσεις όπως «τελειώσαμε, δεν πάει άλλο». Ο Γκάι επέμεινε να προχωρήσουν άμεσα στο διαζύγιο και η σταρ συμφώνησε. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα ο σκηνοθέτης θα αφήσει το σπίτι του Λονδίνου που ανήκει στη Μαντόνα και θα μετακομίσει στο Γουίλσαϊρ.

Από την άλλη, η Μαντόνα, που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Fifth and Wisdom», σχεδιάζει να μείνει για πάντα στις ΗΠΑ με τα τρία παιδιά της. Το σίριαλ του διαζυγίου βρίσκεται λοιπόν σε πλήρη εξέλιξη.