Δύσκολες ώρες για την Αντζελα Δημητρίου

30.10.2008
Στο κακό μάτι και στη γλωσσοφαγιά αποδίδουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Άντζελας Δημητρίου το διπλό χτύπημα υγείας τόσο στην ίδια όσο και στη μοναχοκόρη της Όλγα.

Στο κακό μάτι και στη γλωσσοφαγιά αποδίδουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Άντζελας Δημητρίου το διπλό χτύπημα υγείας τόσο στην ίδια όσο και στη μοναχοκόρη της Όλγα. Ο μήνας Οκτώβριος μόνο καλά δεν μπήκε στην οικογένεια Κιουρτσάκη, αφού οι ιατρικές εξετάσεις που έκανε η Όλγα έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, ένα πρόβλημα υγείας που απαιτεί ειδική διατροφή και αυστηρή καθημερινή φαρμακευτική αγωγή. Τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται το καλοκαίρι, όταν η Όλγα πήρε ξαφνικά πολλά κιλά. Η αύξηση του βάρους δεν ήταν ανάλογη με την όρεξή της, που δεν είχε, και αρχικά αναστατώθηκε, αφού δεν ένιωθε καλά για να βγει με μαγιό στην παραλία. Μετά από επιμονή της μητέρας της, που την υπεραγαπά και τη φροντίζει, πείστηκε να πάνε μαζί σε γιατρό. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν μια ορμονική διαταραχή, η οποία επιβεβαιώθηκε τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου με συμπληρωματικές εξετάσεις.

Το νεαρό κορίτσι προσπαθεί τώρα να συμβιβαστεί με μια ασθένεια που θεωρείται ύπουλη και κουραστική, αλλά δεν χάνει το κουράγιο της. Η εμφάνισή της στις πίστες διακόπηκε, προς το παρόν, όχι μόνο λόγω των παραπανίσιων κιλών, αλλά και της ξεκούρασης και της αποχής από κάθε εργασία που της συνέστησαν οι γιατροί.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Όλγα ταλαιπωρείται από γιατρούς και εξετάσεις. Πριν από το 2000 είχε υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή και λεπτή επέμβαση στα μάτια. Ο τότε σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου, Στηβ Κακέτσης, είχε μεσολαβήσει ώστε η Όλγα να μεταβεί στην Ουάσινγκτον και να εγχειριστεί από τον Dr Karousos, αυθεντία σε μια μέθοδο που καταπολεμά το στραβισμό.

Ωστόσο, αυτό που έχει η χαριτωμένη Όλγα και την ταλαιπωρεί δεν είναι παρά η απογοήτευσή της από το μέχρι τώρα σύντομο πέρασμά της από την πίστα. Και αυτό που την έχει πικράνει είναι ότι περίμενε θερμότερη αποδοχή από το κοινό. Αν και σπούδασε αισθητικός, η κόρη της «Λαίδης» είχε το μικρόβιο της καλλιτεχνίας από τότε που μικρό κοριτσάκι φορούσε τα τακούνια και τα φορέματά της και τραγουδούσε μπροστά στον καθρέφτη. Παρά τις πρώτες αντιρρήσεις της μαμάς της για καριέρα σε ένα χώρο που μόνο αγγελικά πλασμένος δεν είναι, η μικρή Όλγα τραγούδησε δίπλα στη μητέρα της. Και η Άντζελα όχι μόνο δεν στάθηκε εμπόδιο στο όνειρο της μοναχοκόρης της, αλλά ήταν εκείνη που ξόδεψε αρκετά χρήματα για τα μαθήματα φωνητικής και τα ρούχα για τις εμφανίσεις της στην πίστα. Κι ενώ η Όλγα αναρρώνει στο σπίτι, ένα ακόμη πρόβλημα υγείας άρχισε να ταλαιπωρεί αυτή τη φορά την ίδια την Άντζελα, με αποτέλεσμα να έχει κλειστεί στο σπίτι της σε μια εποχή που έχει ανάγκη επικοινωνιακά τη δημοσιότητα λόγω των εμφανίσεών της στο ΜΑΥΑ ΜΑΥΑ.

Τι είναι όμως αυτό που την προβληματίζει; Ένας «όζος» στο λαιμό, που, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, έκανε τη «Λαίδη» να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να γίνει η τελική διάγνωση. Τέλος καλό, όλα καλά. Πρόκειται για έναν καλοήθη όγκο, που πρέπει όμως να αφαιρέσει η τραγουδίστρια. Ωστόσο, μια επέμβαση το λαιμό δεν είναι ποτέ εύκολη από κάποιον τραγουδιστή. Η ίδια πάντως δεν επαναπαύεται και θα κάνει συμπληρωματικές εξετάσεις. Μέχρι τότε δεν σκέφτεται τη χειρουργική επέμβαση και στο μυαλό της, ως άψογη επαγγελματίας που είναι, έχει να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο ΜΑΥΑ ΜΑΥΑ. Από Μάρτιο και βλέπουμε δηλαδή.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ