Γάμος ή χωρισμός;

23.10.2008
Παραμένουν μαζί ο Μάριος και η Μαρία; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα που αφορά ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, αλλά ούτε και οι ίδιοι, καθώς σταθερά εδώ και χρόνια αποφεύγουν να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στα προσωπικά τους.

Παραμένουν μαζί ο Μάριος και η Μαρία; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα που αφορά ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, αλλά ούτε και οι ίδιοι, καθώς σταθερά εδώ και χρόνια αποφεύγουν να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στα προσωπικά τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η ηθοποιός αρνήθηκε να διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τα περί χωρισμού, ωστόσο αναφέρθηκε στις διακοπές που πέρασε μόνη της για μία εβδομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο. Έντονες φήμες, από την άλλη, θέλουν τη Μαρία Σολωμού να πραγματοποίησε πρόσφατα φωτογράφηση και για άλλο εβδομαδιαίο περιοδικό, ωστόσο όταν τη ρώτησαν και εκεί για τα προσωπικά της, απέφυγε έντεχνα να απαντήσει και δήλωσε κάτι διφορούμενο, που θυμίζει περισσότερο χρησμό της Πυθίας.

Πληροφορίες που έφτασαν στο ΛΟΙΠΟΝ από ανθρώπους που κινούνται στον καλλιτεχνικό χώρο θέλουν όντως το ζευγάρι να χώρισε λίγο πριν από το καλοκαίρι. Βέβαια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, γίνονται κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης για χάρη του παιδιού τους. Ωστόσο, μεταφέρουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, καθώς είναι γνωστό πως και οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί προστατεύουν πάντα την προσωπική τους ζωή και δεν μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους. Οπότε τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο διά στόματός τους. Από την πλευρά μας, ευχόμαστε να είναι όλα καλά για τους δύο επιτυχημένους ηθοποιούς, καθώς είναι από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, και ο χωρισμός που συζητιέται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια να είναι απλώς φήμη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ