Η Κέιτ Μος βρήκε τον παράδεισο της

22.10.2008
Η Κέιτ Μος αγόραζει "ερωτική φωλίτσα" στην Καραιβική για τον σύντροφο της Τζέιμι Χινς.

Μια "ερωτική φωλίτσα" στην Καραιβική, για την ίδια και τον σύντροφο της Τζέιμι Χινς, αγοράζει η Κέιτ Μος .

Το σούπερ μόντελ εδώ και καιρό έψαχνε να βρεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσει τον έρωτα της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τελικά όμως, φαίνεται ότι βρήκε τον αληθινό παράδεισο της.

"Η Κέητ τρελαίνεται για την Καραϊβική και ήθελε εδώ και καιρό να αποκτήσει ένα σπίτι στο Πουέρτο Ρίκο. Τώρα έβαλε το σχέδιο σε εφαρμογή", αποκάλυψε στενός φίλος της.

"Το μέρος που διάλεξε είναι το πιο ωραίο στο νησί και εκεί μπορεί να ξεφεύγει και να απολαμβάνει την ηρεμία της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Η Κέιτ έχει ήδη ένα σπίτι αξίας 8 εκατομμυρίων λιρών στο Λονδίνο, και πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής. Τέλος τα ξενύχτια και τα ποτά, τώρα πίνει μόνο νερό και στα άμεσα σχέδια της είναι να κάνει ένα παιδί με τον Τζέιμι Χινς.

Στο παρελθόν όμως, ήταν γνωστό ότι είχε εθιστεί στην κοκαίνη. Οι σοκαριστικές φωτογραφίες της την ώρα που έκανε χρήση ναρκωτικών, είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα να την απορρίψουν από μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει!

Ίσως λοιπόν, η επιλογή της Καραϊβικής να μην είναι τόσο εύστοχη στην περίπτωσή της, αφού η τουριστική ατραξιόν της περιοχής που θέλει να μείνει είναι οι καταρράχτες και... το δάσος φυτών κοκαΐνης. Μπορεί και να της διέφυγε βέβαια, αλλά είναι ευρέως γνωστό ότι μέχρι πρόσφατα το Πουέρτο Ρίκο ήταν κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και μεγάλες ποσότητες κοκαίνης έμπαιναν στην Αμερική από το συγκεκριμένο σημείο.

Η Κέιτ λοιπόν μπορεί να γλιτώσει από τους παπαράτσι, αλλά τους ντήλερ ναρκωτικών θα μπορέσει να τους κρατήσει μακριά της;