Μοναδική εμπειρία με υπογραφή Chalayan

22.10.2008
Λοιπόν, όταν πήρα την πρόσκληση για το event της Level, ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα... (εδώ η αγαπητή Τζόσυ αρχίζει να ανησυχεί...). «Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, με την υπογραφή του Hussein Chalayan, ένα ταξίδι αρωμάτων, ήχων και αφής», έλεγε...

Λοιπόν, όταν πήρα την πρόσκληση για το event της Level, ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα... (εδώ η αγαπητή Τζόσυ αρχίζει να ανησυχεί...). «Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, με την υπογραφή του Hussein Chalayan, ένα ταξίδι αρωμάτων, ήχων και αφής», έλεγε... Το διάσημο σχεδιαστή μόδας Hussein Chalayan τον είχα ακουστά, στη super premium vodka Level έχω ιδιαίτερη αδυναμία (σε σημείο αποκλειστικότητας!), άρα τη γνωρίζω (ένα χαμόγελο αρχίζει να εμφανίζεται αμυδρά στην Τζόσυ), αλλά το πού θα πήγαινα και τι θα έβλεπα δεν καταλάβαινα. Ε, στο πολιτιστικό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» ήταν, θα είχε ένα ενδιαφέρον... εικαστικού τύπου!

Η αλήθεια ήταν ότι έφυγα εκστασιασμένος! Τώρα δεν ξέρω αν ήταν από το τούνελ-έργο τέχνης 30 μέτρων που έχει φιλοτεχνήσει ο διάσημος σχεδιαστής από δέρμα, γυαλί και fiberglass και καθώς σου δένουν τα μάτια και περνάς, νιώθεις το έδαφος να πηγαίνει πάνω κάτω και ήχοι από πουλάκια και αρώματα από άνθη λεμονιού κατακλύζουν τις αισθήσεις σου ή λέω ή από τα εκ-πλη-κτι-κά cocktails με Level που έφτιαχναν οι bartenders... Σημασία έχει ότι περάσαμε υπέροχα! Βοήθησε βέβαια η άκρως σαγηνευτική ατμόσφαιρα με ημίφως και ολόλευκα πανιά και, φυσικά, οι super premium καλεσμένοι!

Α... μέχρι και η Τζόσυ PR Manager της ΑΜΒΥΞ, η οποία συντόνισε όλη την εκδήλωση και όπως είναι λογικό είναι μόνιμα αγχωμένη, μετά από 2-3 περάσματα από το τούνελ έφτασε το χαλαρό level μας!