Σουίτες για εστεμμένους

22.10.2008
Συνειδητοποίησα πριν από λίγες ημέρες ότι η Αθήνα πάλι αναβαθμίζεται. Μετά τις μεγάλες ανακαινίσεις ξενοδοχείων ενόψει του 2004, για δεύτερη φορά ανοίγουν σχεδόν απανωτά πολυτελείς μονάδες.

Συνειδητοποίησα πριν από λίγες ημέρες ότι η Αθήνα πάλι αναβαθμίζεται. Μετά τις μεγάλες ανακαινίσεις ξενοδοχείων ενόψει του 2004, για δεύτερη φορά ανοίγουν σχεδόν απανωτά πολυτελείς μονάδες. Η αρχή έγινε με τα εγκαίνια του «Crowne Ρlaza», της γνωστής αλυσίδας, στη θέση του παλιού «Ηoliday Ιnn». Θεωρείται το πιο high tech ξενοδοχείο των Αθηνών, με ειδικά συστήματα στα δωμάτια (τα τεχνικά δεν μας απασχολούν στα κοσμικά), τα οποία προσφέρουν πολυτελή και άνετη διαμονή. Αυτά είδα κάνοντας μια σύντομη ξενάγηση στα VIP rooms και στις σουίτες, που σημειωτέον είναι απόλυτα προσιτά σε τιμές, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων (όση ώρα μιλούσαν οι πολιτικοί και έκοβαν την κορδέλα προτίμησα μια βόλτα στις σουίτες φυσικά).

Η σπουδαία εκδήλωση εγκαινίων κέντρισε το ενδιαφέρον του πολιτικού, τουριστικού και γενικά του χώρου του τουρισμού με ιδιαίτερες παρουσίες, που έδωσαν κύρος στην εκδήλωση. Την κόκκινη κορδέλα έκοψε προσωπικά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Άρης Σπηλιωτόπουλος, δίνοντας το έναυσμα για μια νέα, πιο πολυτελή και high tech τουριστική εποχή.