Γνωστή τραγουδίστρια της έκλεψε τον άντρα

22.10.2008
Μια ξανθιά και σέξι τραγουδίστρια είναι η πέτρα του σκανδάλου στη διάλυση της σχέσης της Κατερίνας Στανίση με το νεαρό Κυριάκο.

Μια ξανθιά και σέξι τραγουδίστρια είναι η πέτρα του σκανδάλου στη διάλυση της σχέσης της Κατερίνας Στανίση με το νεαρό Κυριάκο. Το καλά κρυμμένο μυστικό είναι η αφορμή που ο επί χρόνια ερωτικός της σύντροφος, με τον οποίο μάλιστα σκεφτόταν να παντρευτεί, τίναξε στον αέρα το δεσμό τους. Το τρίτο πρόσωπο ξετρελάθηκε με τον ωραίο ζεν πρεμιέ της Θεσσαλονίκης και δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα!

Κανένας δεν κατάλαβε μέχρι σήμερα ποια ήταν η αιτία που έληξε τόσο ξαφνικά και άδοξα η σχέση της Κατερίνας με τον Κυριάκο. Η αιφνίδια διακοπή του δεσμού τους μάλιστα δεν σχολιάστηκε από κανέναν τους, ούτε όμως και διέρρευσε κάτι έστω και το παραμικρό στο στενό οικογενειακό τους κύκλο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, και αυτό είναι κάτι που ίσως ούτε η ίδια η Κατερίνα το γνωρίζει.

Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση του νεαρού, πρώην αγαπημένου της τραγουδίστριας σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αθήνας, που προκάλεσε αμέσως την περιέργεια ορισμένων «παρατηρητών» που γνώριζαν καλά για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Κατερίνα Στανίση. Όταν μάλιστα μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε στο ίδιο ξενοδοχείο και η πανέμορφη, ξανθιά, εκρηκτική τραγουδίστρια, τα κουτσομπολιά που ξέσπασαν δεν περιγράφονται με λόγια. Τα τηλέφωνα για τη διάδοση της πληροφορίας πήραν φωτιά και τα πράγματα ήταν πλέον ξεκάθαρα: η κατά πολλά χρόνια νεότερη συνάδελφος της Κατερίνας ήταν ολοφάνερα η νέα σχέση του Κυριάκου. Εξάλλου, ο χρόνος που παρέμειναν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά και οι εξομολογήσεις του νεαρού σε στενό φιλικό του περιβάλλον για το πόσο ερωτευμένος αισθάνεται δεν επέτρεπαν καμία αμφιβολία σχετικά με το γεγονός ότι πράγματι αυτό το τρίτο πρόσωπο ήταν η αιτία που οδήγησε τη σχέση της Κατερίνας Στανίση στην καταστροφή.

Το μόνο που δεν ξεκαθαρίστηκε ακόμα είναι εάν το τρίτο πρόσωπο ήρθε πριν ή μετά από το χωρισμό. Και ασφαλώς οι μόνοι που το γνωρίζουν καλά είναι οι δύο ευτυχισμένοι εραστές. Εξάλλου, ήταν η πρώτη φορά που ο Κυριάκος βρέθηκε τόσο κοντά με την ξανθιά καλλονή, που πάντα επιθυμούσε και ποτέ δεν τολμούσε να της το πει. Κάτι που τόλμησε τελικά μετά την υποβολή αιτήσεως του διαζυγίου της.

Φίλη η πέτρα του σκανδάλου
Το κακό είναι ότι η νέα αγαπημένη του Κυριάκου διατηρεί καλές σχέσεις με την πρώην του, οπότε το σκάνδαλο που αναμένεται να ξεσπάσει θα λάβει τρομερές διαστάσεις. Τόσο ο Κυριάκος όσο και η αγαπημένη του, η οποία έχει περάσει τα 35 χρόνια, το γνωρίζουν αυτό καλά και, παρότι προσέχουν κάθε τους κίνηση, αισθάνονται ότι κάθονται πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα. Ωστόσο, το πάθος τους είναι τόσο δυνατό, που δεν τους αφήνει περιθώρια να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο. Ακόμα και για λίγο, αφού γνωρίζουν ότι τα αδιάκριτα μάτια τούς έχουν εντοπίσει και το μυστικό τους δεν είναι πλέον ασφαλές.

Η Κατερίνα Στανίση, από την άλλη, αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το χωρισμό της, ίσως γιατί πιστεύει ότι σύντομα ο πρώην αγαπημένος της θα ξαναγυρίσει κοντά της. Ακόμα και αν είναι έτσι, ο νεαρός θα διατηρεί παράλληλη σχέση και με την ξανθιά τραγουδίστρια, αφού δηλώνει ξετρελαμένος μαζί της. Όσο για το πώς γνωρίστηκαν ο Κυριάκος με τη νέα του αγαπημένη; Στενός φίλος της Κατερίνας από τη Θεσσαλονίκη ήταν αυτός που έκανε «το προξενιό», αδιαφορώντας αν αυτό θα κατέστρεφε τη σχέση της φίλης του. Λέγεται μάλιστα ότι το πρόσωπο αυτό ήθελε να τιμωρήσει την Κατερίνα και να κάνει ευτυχισμένη τη σέξι ξανθιά τραγουδίστρια, με την οποία συνεργάζεται καλύτερα. Για να μη ρίξουμε λάδι στη φωτιά, δεν αποκαλύπτουμε το επάγγελμα αυτού του «φίλου». Θα σας πούμε όμως ότι είναι άμεσα συνυφασμένο με τις δραστηριότητες των δύο γυναικών.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το ρεπορτάζ η σχέση μεταξύ του πρώην αγαπημένου της Κατερίνας Στανίση και της ξανθιάς τραγουδίστριας υφίσταται και διαφυλάσσεται από τους πολύ στενούς φίλους τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την έκρηξη και τη μεγάλη αποκάλυψη!