Ο Ρέμος κάνει την έκπληξη

16.10.2008
Σε Λας Βέγκας θα μεταμορφωθεί η Πειραιώς! Η έκπληξη της χρονιάς θα είναι φέτος στο χώρο του «Αθηνών Αρένα», που θα θυμίζει κάτι από Μπρόντγουεϊ. Θέαμα, ήχος και πανάκριβο σόου έρχονται σαν αντίδοτο στην κρίση που χαρακτηρίζει τη νυχτερινή Αθήνα.

Σε Λας Βέγκας θα μεταμορφωθεί η Πειραιώς! Η έκπληξη της χρονιάς θα είναι φέτος στο χώρο του «Αθηνών Αρένα», που θα θυμίζει κάτι από Μπρόντγουεϊ. Θέαμα, ήχος και πανάκριβο σόου έρχονται σαν αντίδοτο στην κρίση που χαρακτηρίζει τη νυχτερινή Αθήνα. Ο Γιάννης Παπαθεοχάρης τολμάει και κάνει την ανατροπή. Στα ίχνη του Λας Βέγκας λοιπόν και ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων παραστάσεων που φιλοξενούνται στο Μπρόντγουεϊ, ο γνωστός επιχειρηματίας δοκιμάζει φέτος να παντρέψει ένα κλασικό νυχτερινό σχήμα με ολόκληρη παράσταση που έφερε από την Αμερική.

Από τη μία, λοιπόν, πρωταγωνιστές στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» θα είναι ο Αντώνης Ρέμος με το συγκρότημα Εμιγκρέ, την Αθηνά Ρούτση και έναν d.j. και από την άλλη, μαζί τους θα βρίσκονται 50 άτομα περίπου, που θα παρουσιάζουν ένα απίστευτο θέαμα.

Μια πανάκριβη παράσταση, λοιπόν, έρχεται να στηθεί στο «Αθηνών Αρένα». Χορευτές, μπαλέτα, ακροβάτες και πολλές εκπλήξεις θα χαρακτηρίζουν το σόου που θα φιλοξενηθεί «στο μαγαζί που φέτος θέλει να τα πάρει όλα», όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά γνωστός παραγωγός. Μαζί τους ένας πολύ φιρμάτος σκηνοθέτης, που θα κατευθύνει το πανάκριβο θέαμα. Να φανταστείτε ότι μόνο τα μέλη της ομάδας θα στοιχίζουν καθημερινά, βρέξει χιονίσει, στον επιχειρηματία 30.000 ευρώ!

Εάν στο ποσό αυτό, στο οποίο περιλαμβάνονται τα ξενοδοχεία, η διατροφή και οι αμοιβές της μπάντας, προσθέσει κανείς τα ποσά που θα κοστίζει κάθε ημέρα λειτουργίας το πρόγραμμα του κέντρου, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για κολοσσιαίο τόλμημα. Σκεφτείτε ότι βάσει φημών το κασέ του Αντώνη Ρέμου έχει ανέβει φέτος στις 25.000 ευρώ ανά εμφάνιση, ενώ περίπου άλλες 5.000 θα κοστίζουν όλοι οι φετινοί συνεργάτες του προέδρου του Ηρακλή που θα εμφανίζονται στη σκηνή. Μπορεί να σας φαίνεται εξωφρενική η αμοιβή του Αντώνη Ρέμου, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η μόδα που επικρατεί στις πίστες επιβάλλει και ο τραγουδιστής να βάζει το χέρι του στην τσέπη για να πληρωθούν οι μουσικοί του και οι στενοί του συνεργάτες. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ