Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη!

13.10.2008
Αφόρητη είναι η πίεση που νιώθει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα γιατί αποδέχθηκε την πρόταση να ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη τη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ.

Αφόρητη είναι η πίεση που νιώθει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα γιατί αποδέχθηκε την πρόταση να ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη τη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ. Η Κατερίνα, παρά το γεγονός ότι κοντεύει να λυγίσει από το απίστευτο βάρος της ευθύνης και την πίεση που δέχεται από όλες τις πλευρές, αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το εγχείρημα και με ευαισθησία τη μεγάλη πρόκληση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η νεαρή ηθοποιός δακρύζει. Όχι μόνο από το ζόρισμα, αλλά και γιατί είναι πολλές οι σκηνές της καθημερινά στα γυρίσματα της φιλόδοξης παραγωγής του Alpha «Έχω ένα μυστικό». Περισσότερο, όμως, τη συγκινεί η σχέση που είχε η εθνική μας σταρ με τον πατέρα της, που τον έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και τον υποδύεται στη σειρά ο Γιώργος Κιμούλης. «Με συγκινούν ιδιαίτερα οι σκηνές που αναφέρονται στον πατέρα της, με τον οποίο είχε πολύ ισχυρό δεσμό», μας είπε όταν τη ρωτήσαμε για τη σειρά, προσπαθώντας να... ξεφύγουμε για λίγο από τα συνηθισμένα για το ρόλο, την Αλίκη κ.λπ. «Όπως ξέρουμε όλοι, τον έχασε πολύ μικρή και αυτό ήταν που τη σημάδεψε μέχρι το τέλος», συμπλήρωσε. Τον πατέρα της στη σειρά υποδύεται ο Γιώργος Κιμούλης, με τον οποίο η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεργάζεται για δεύτερη φορά, αφού πέρυσι είχαν παίξει μαζί στο θέατρο, στο έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Η ηθοποιός έχει παίξει επίσης σε αρκετές σκηνές με τον Θανάση Βέγγο, που υποδύεται το θυρωρό του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος πίστεψε πολύ στην εθνική μας σταρ. «Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω γνωρίσει, όχι μόνο ως ηθοποιό, αλλά και ως άνθρωπο. Είναι από μόνος του ένα μάθημα ζωής», μας είπε και δεν παρέλειψε να αναφερθεί, φυσικά, και στο υπόλοιπο team που έχει «δέσει» καλά, με πρώτη και καλύτερη τη Ρέινα Εσκενάζυ, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και έχει διαμορφώσει στο πλατό το ιδανικό κλίμα συνεργασίας.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έχει λείψει ούτε μία μέρα από το γύρισμα από τις αρχές του καλοκαιριού, αφού είναι σχεδόν σε όλες τις σκηνές της σειράς. Αλλά και όταν δεν βρίσκεται στο πλατό, τρέχει για τις φωτογραφήσεις, τα εξώφυλλα, τις συνεντεύξεις σε εκπομπές και τα έντυπα, καθώς η δημοσιότητα που έχει με το συγκεκριμένο ρόλο ήταν αναμενόμενο ότι θα την έβαζε στην πρίζα.