Σκηνές σοκ σε νυχτερινό κλαμπ

13.10.2008
Κάποτε οι δυο τους έζησαν τον απόλυτο έρωτα, τώρα όμως φαίνεται ότι αντί για ερωτικά χάδια ανταλλάσσουν χαστούκια! Εκείνος πασίγνωστος εφοπλιστής και από τους πλέον περιζήτητους στο γυναικείο φύλο.
Κάποτε οι δυο τους έζησαν τον απόλυτο έρωτα, τώρα όμως φαίνεται ότι αντί για ερωτικά χάδια ανταλλάσσουν χαστούκια! Εκείνος πασίγνωστος εφοπλιστής και από τους πλέον περιζήτητους στο γυναικείο φύλο. Εκείνη μια γυναίκα που ανήκει στην enfant gate της κοσμικής Αθήνας. Τι συνέβη όμως και αυτός ο έρωτας κατέληξε να είναι ανοιχτή πληγή και για τους δύο;

Οταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια γνωρίστηκαν σε κοινή φιλική παρέα, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Δεν τους εμπόδισε τίποτα να τον ζήσουν, ούτε τα χρόνια που του έριχνε εκείνη και σχολιάζονταν ποικιλοτρόπως στα κοσμικά σαλόνια ούτε οι διαφορές στον τρόπο ζωής τους. Έγιναν αχώριστοι και συγκατοικούσαν συχνά, αφού ο ένας δεν μπορούσε να βρίσκεται μακριά από τον άλλο. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστήριζαν ότι παρά τις αντιξοότητες, θα ανέβαιναν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας για να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Τελικά, όμως, το καλοκαίρι που μας πέρασε έγραψαν τίτλους τέλους στη σχέση τους και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους. Εκείνος μάλιστα τον τελευταίο καιρό βγαίνει με κάποια άλλη. Αυτή η καινούργια του σχέση λοιπόν έγινε η πέτρα του σκανδάλου για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα. Εκείνη βρισκόταν εκεί με την παρέα της. Λίγο αργότερα έκανε την είσοδό του κι εκείνος στο χώρο. Μόλις την εντόπισε, πλησίασε προς το μέρος της, εκείνη όμως έδειχνε ότι δεν είχε φιλικές διαθέσεις απέναντί του. Μάλιστα, κάτι του ψιθύρισε για τη νέα του αγαπημένη, που πυροδότησε την κατάσταση. Ένα δυνατό χαστούκι ήρθε τότε από εκείνον, που είχε νευριάσει πολύ και ήταν ασυγκράτητος σοκάροντας τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε να τη χαστουκίζει με δύναμη έως ότου το μάγουλό της κοκκίνισε και φαινόταν καθαρά το σχήμα του χεριού του πάνω της. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν, ενώ η γυναίκα στεκόταν σαν στήλη άλατος μέσα στο μαγαζί, αδύναμη να αντιδράσει.

Μετά τον έντονο καβγά, που δεν πέρασε απαρατήρητος από κανέναν, ο γνωστός εφοπλιστής αποχώρησε από το μαγαζί, ενώ η πρώην σύντροφός του έκλαιγε απαρηγόρητη στην αγκαλιά των φιλενάδων της.