Μαγειρέματα, συμφωνίες και ανατροπές

03.10.2008
Τα μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους στις νυχτερινές πίστες και βγάζουν τους «άσους» από το μανίκι τους ενόψει της χειμερινής σεζόν.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Τα μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους στις νυχτερινές πίστες και βγάζουν τους «άσους» από το μανίκι τους ενόψει της χειμερινής σεζόν. Βέβαια, μόνο με ενορχηστρώσεις που θυμίζουν 90s ή τις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε η κατάσταση δεν σώζεται. Αυτό είναι δεδομένο, ενώ... ντιβιλίκια, φιρμιλίκια και αφορισμοί δεν έχουν πλέον πέραση.

Υπάρχουν φέτος εκπλήξεις;

«Όταν τα μαγαζιά βλέπουν ότι το παιχνίδι χάνεται από πλευράς πληρότητας, σκαρφίζονται κόλπα για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου», μας είπε ο Τέρυ Σιγανός. «Οι χώροι δράσης είναι συγκεκριμένοι. Η καθημερινή προσέλευση κοινού είναι μαγική εικόνα. Μερικοί, λοιπόν, πιστεύουν ότι εάν δεν δώσεις στον κόσμο κάτι εναλλακτικό, όπως παρουσίες-κράχτες, βλέπε Στέλλα Μπεζαντάκου ή Τζούλια Αλεξανδράτου, το χάνεις το παιχνίδι. Από την άλλη, υπάρχει και η πλευρά με τα μεγάλα ονόματα, όπως ο Πασχάλης Τερζής, που αποτελούν εγγύηση», υποστήριξε ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς. Η Μαίρη Φασουλάκη από τη διεύθυνση επικοινωνίας και πολιτισμού της ΑΕΠΙ πιστεύει ότι «η δισκογραφία πλέον για να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα έχει ανάγκη από δυναμικά σχήματα και γερές πίστες, ώστε να ανεβάσει το προφίλ των τραγουδιστών και τις μετοχές τους».

Πασαρέλες και λουλούδια

Με πασαρέλα φέτος θα μοιάζει το «Caramela», όπου εμφανίζονται ο Πάνος Καλλίδης και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Σχήμα με μικρό κόστος και προοπτική για πολλές βραδιές με παιχνίδια πάνω και κάτω από την πίστα.

Κάτι αντίστοιχο δοκιμάζει και το «Frangelico», όπου θα βρίσκεται ο Χρήστος Μενιδιάτης, με στόχο του να κάνει, όπως λέει, κάθε βράδυ πάρτι σε μια αίθουσα που χωράει 700 άτομα. Οι φούστες δεν ξεπερνάνε τα δέκα εκατοστά και όλοι είναι ευτυχισμένοι ακούγοντας το «Απόψε λείπει... και του έχει κάψει την καρδιά», ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα.

Η νυχτερινή δράση συνεχίζεται με στάση στον Πάνο Κιάμο, που θα είναι στα «Αστέρια» στη Γλυφάδα. Εκεί η δυσκολία για να κλείσεις το τραπέζι που θέλεις το σαββατόβραδο θα είναι μεγάλη, καθώς τα προάστια δίνουν το ραντεβού τους για να απολαύσουν αποκεντρωμένη διασκέδαση.

Μικρές και μεγάλες συμμαχίες

Η κίνηση ματ ίσως γίνει από τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, που σχεδιάζει να παντρέψει την Έλλη Κοκκίνου με τους Onirama. Το σχήμα από τη Θεσσαλονίκη που έκανε κατάσταση στο «Club Cinema» πέρυσι και έχει γερό χορηγό, αντί να μείνει στα πάτρια εδάφη, θα συνεργαστεί με τη σύζυγο του επιχειρηματία στο «Romeo».

Η Πέγκυ Ζήνα έχει εξομολογηθεί σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης: «Θα ήθελα με χίλια να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση. Πριν από ένα χρόνο που είχαμε μιλήσει είχαμε πει ότι κάποια στιγμή θα το κάνουμε, νομίζω ότι το θέλει κι εκείνη. Τελευταία δεν έχουμε μιλήσει, αλλά, ούτως ή άλλως, την αγαπάω πολύ και της στέλνω πάντα τη θετική μου ενέργεια, γιατί τη θαυμάζω...». Επιμένει όμως παράλληλα: «Θα ήθελα να πω τραγούδια του Χατζηγιάννη. Ήταν στα πλάνα μας να μου δώσει ένα τραγούδι, αλλά δεν συνέπεσαν οι χρόνοι μας». Τελικά όμως θα εμφανιστεί μαζί με τους πρώην reality αστέρες Νίνο και Κώστα Καραφώτη. Όλοι θα δοκιμάσουν να επιβιώσουν στις δύσκολες χειμερινές νύχτες που έρχονται!

Κάτι αντίστοιχο επιδιώκουν φέτος και ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, που συστεγάζονται με λουλούδια και χορούς πάνω στα τραπέζια στο «Βοτανικό». Αντίστοιχο κλίμα θα έχει και η συνεργασία του Πασχάλη Τερζή, που θα συνυπάρξει επί πίστας με την Έλενα Παπαρίζου, που επιμένει ελληνικά και πήρε τη σκυτάλη από την Πέγκυ Ζήνα στην «Ιερά Οδό».

Ονόματα-κράχτες και σουξέ πίστας

Ο Διονύσης Μακρής, που πολιορκείται από γυναίκες θαυμάστριες.

Η Χριστίνα Κολέτσα, με τους ορκισμένους φαν της.

Η Αμαρυλλίς, που τραγουδάει «Όλα για σένα».

Η Έλενα Γκρέκου, που επιμένει «Δεν μιλάω σε αγνώστους», ενώ ο Ζαζόπουλος απαντάει «Οι άντρες δεν παρακαλάνε» στο «Νότες Live».

Η Σάσα Μπάστα ενσαρκώνει φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού, αφήνει ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του πολυφωτογραφημένου κορμιού της και τραγουδώντας δίπλα στον Αλέξη Νείρο και τον Χάρη Ακριτίδη, «κλέβει» την παράσταση και τα λουλούδια.

Οι Μάης και Γιασεμής θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο «Γκαλά». Οι γυναικοπαρέες, άλλωστε, των καθημερινών δεν το βάζουν κάτω, άσχετα εάν την επομένη πρέπει να ξυπνήσουν πρωί πρωί.

Ο ΛεΠα θα συναντήσει το είδωλο των εφηβικών του χρόνων Τόλη Βοσκόπουλο και θα τραγουδούν μαζί στο «Όπερα».

Ο Νότης Σφακιανάκης θα βρεθεί και φέτος στο χώρο του «Έναστρον», με βασικό στόχο να είναι γεμάτα όλα τα τριήμερά του, ενώ στο πλευρό του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε την Καίτη Γαρμπή.

Ανάγκα και θεοί πείθονται

Τις μικρές ώρες τα τραύματα ξεπερνιούνται με δυο γουλιές παραπάνω.

Ο Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει στην παραλιακή δριμύτερος. Αυτή τη φορά ως πρωταγωνιστής στο «Ρosidonio», χώρο όπου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Βέρτης. Εκεί θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τους προκατόχους του και στοχεύει προφανώς στις ελεύθερες και ωραίες, που θα τον περικυκλώσουν επί πίστας για να φωτογραφηθούν μαζί του και να τον αγκαλιάσουν. Ο Κουρκούλης με το χαμόγελο σήμα κατατεθέν του δεν διστάζει να κινείται χαρούμενος και να καλωσορίζει τους πάντες ευχόμενος καλή διασκέδαση.

Ο Γιάννης Πλούταρχος άφησε το ταχύπλοό του στις Λιβανάτες και έριξε άγκυρα στο «Rex», όπου είχε φημολογηθεί παρουσία της Πέγκυς Ζήνα.

Η Μαρινέλλα μετά τις επιτυχημένες σεζόν παρέα με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα» αποφάσισε να συνευρεθεί στην πίστα του «Διογένη» με τον Γιάννη Πάριο. Ανάγκα και θεοί πείθονται πλέον, αφού τα μεγάλα μαγαζιά θέλουν γερούς κράχτες για να τραβήξουν πελατεία.

Ανατροπές

Ο Αντώνης Ρέμος επρόκειτο βάσει φημολογίας να συνεργαστεί με τους Onirama, αλλά θα συνυπάρξει με ένα άλλο θεσσαλονικιώτικο σχήμα, τους επίσης πολυδιαφημισμένους τις τελευταίες σεζόν Εμιγκρέ του Γιάννη Χανιωτάκη.

Ο Σάκης Ρουβάς, που περιμένει τον πελαργό, θα συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει, στο στυλ των περσινών εμφανίσεων των Onirama. Στο πλευρό του οι φήμες θέλουν τις αδερφές Μαγγίρα, ενώ το όνομα του μαγαζιού θα είναι, όπως έχει διαρρεύσει, «Studio 69». Μπαμπάς θα γίνει, έξοδα αυξημένα θα έχει, οπότε, εκτός από τηλεόραση ως παρουσιαστής στο reality «Χ-Factor» του ΑΝΤ1 και Γιουροβίζιον, πρέπει να έχει και γερά έσοδα από live μέσα στο χειμώνα.

Οι μεγάλες σταρ

Η Άννα Βίσση, που σκεφτόταν κάτι εναλλακτικό μέσα στη σεζόν, θα πάει στο «Αθηνών Αρένα» μετά τον Αντώνη Ρέμο. Εκεί η μεγάλη αίθουσα και η πελατεία που δεν διστάζει να δώσει κάτι παραπάνω για λουλούδια και επίδειξη θα φαντάζουν ιδανικά. Πόσο μάλλον όταν θα είναι έτοιμο και το νέο άλμπουμ της.

Η Δέσποινα Βανδή, που λέγεται ότι αναζητούσε τον ιδανικό συνεργάτη στο πρόσωπο του Πάνου Καλλίδη, αντί για μικρό ατμοσφαιρικό χώρο, όπως ψιθυριζόταν από κάποιους, προτίμησε το «Vox», παραμένοντας έτσι στον όμιλο του αγαπημένου της επιχειρηματία. Στόχος το κοινό που δεν κολλάει στα 200 ευρώ, γιατί τόσα περίπου θέλεις για ένα μπουκάλι. Μια Παρασκευή κι ένα σαββατόβραδο, άλλωστε, έχουν μείνει για έξοδο τώρα που έχουμε γίνει Ευρώπη!