Ο Πλούταρχος βάφτισε την κόρη του!

12.09.2008
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαυρόγεια Λιβαδειάς, βάφτισε την Κυριακή το μεσημέρι ο δημοφιλής τραγουδιστής το τέταρτο παιδί του. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου

Από τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαυρόγεια Λιβαδειάς, βάφτισε την Κυριακή το μεσημέρι ο δημοφιλής τραγουδιστής το τέταρτο παιδί του. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου, στην ίδια εκκλησία όπου παντρεύτηκε και βάφτισε και τα υπόλοιπα παιδιά του, σε κλειστό κύκλο παρουσία συγγενών, συγχωριανών και στενών φίλων.

Χαμηλών τόνων ο τραγουδιστής, θέλησε η βάφτιση να γίνει σε κλειστό κύκλο, με την παρουσία μόνο εκλεκτών φίλων και συγγενών. Οι μόνες παρουσίες από το χώρο της showbiz ήταν ο Χάρης Ακριτίδης και η Μάρα Δαρμουσλή με την οικογένειά της. Ο Γιάννης Πλούταρχος έφτασε με ένα πλατύ χαμόγελο στην εκκλησία κρατώντας στην αγκαλιά την κορούλα του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία και τα άλλα τρία παιδιά τους, Ελεονώρα, Κατερίνα και Γιώργο, και από τους συγχωριανούς του, που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο χαρακτηρισμός «το καλύτερο παιδί» του ταιριάζει και με το παραπάνω.

Αξίζει να αναφέρουμε πως επρόκειτο για μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τον ίδιο, αφού η μικρή πήρε το όνομα του αγαπημένου του πατέρα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο περίπου χρόνια και η απουσία του ήταν αισθητή σε μια τόσο σημαντική στιγμή για το γνωστό τραγουδιστή. Νονοί της μικρής ήταν ένα φιλικό ζευγάρι του Γιάννη από τη Θεσσαλονίκη. Πανευτυχής μπαμπάς, καμάρωνε ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του τη νεοφώτιστη Παναγιώτα, η οποία στην πρώτη της δημόσια κοσμική εμφάνιση δεν παρέλειψε να κάνει πλάκα στο διάσημο μπαμπά της, αφού έκλαιγε συνεχώς, για να μην την αφήσει στιγμή από την αγκαλιά του. Εκείνος τρυφερός και περήφανος δήλωσε πως θα της αφιέρωνε το τραγούδι «Ένας Θεός», πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του ένα ακόμη παιδί και θα ήθελε να σταματήσει στα τέσσερα, ενώ αποκάλυψε ότι το μυστικό για επιτυχημένη επαγγελματική και οικογενειακή ζωή είναι η θέληση.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου γονείς και καλεσμένοι βρέθηκαν στη δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το σπίτι του αγαπημένου καλλιτέχνη, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία. Εμείς να ευχηθούμε να τους ζήσει!