Πάλι φούσκωσε το στήθος της Πάρις!

03.09.2008
Το στήθος της Πάρις Χίλτον φαίνεται οτι αυξομειώνεται ανάλογα με τις διαθέσεις της. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στα εγκαίνια του σούσι εστιατορίου της στο Λας Βέγκας, με πλούσιο εντυπωσιακό στήθος!

Το στήθος της Πάρις Χίλτον φαίνεται ότι αυξομειώνεται ανάλογα με τις διαθέσεις της. Αυτή τη φορά, εμφανίστηκε στα εγκαίνια του σούσι εστιατορίου της στο Λας Βέγκας με πλούσιο, εντυπωσιακό στήθος, κάνοντας όλους να σιγοψιθυρίζουν ότι υπέκυψε και πάλι στην γοητεία της σιλικόνης.

Η βραδιά της Πάρις και της αδερφής της Νίκη έκλεισε ως συνήθως σε γνωστό κλάμπ, τραγουδώντας και χορεύοντας στο ρυθμό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Πάρις, να έχει διαλύσει τον δεσμό της με τον τραγουδιστή των "Good Charlotte", Μπέντζι Μάντεν, έρχεται να διαψεύσει το γεγονός ότι σύντομα η πλούσια κληρονόμος θα κάνει μαζί ντουέτο.

Μάλιστα, η 27χρονη σταρ δεν κρύβει ότι της αρέσει να τον περιποιείται και να του μαγειρεύει όταν είναι μαζί στο σπίτι: «Του φτιάχνω την αγαπημένη σπεσιαλιτέ μου, που είναι τα λαζάνια και περνάμε πολλές ώρες βλέποντας τηλεόραση».

Τα συμπεράσματα δικά σας!