Οι κολλητοί, Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά Βίσση

Οι κολλητοί, Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά Βίσση
Καλλιτέχνες που γνωρίζονται χρόνια και είναι κολλητοί

Είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπεις γνωστούς καλλιτέχνες να κάνουν στενή παρέα καθώς οι περισσότεροι γνωρίζονται από τα πρώτα τους βήματα στον χώρο, και λίγο πολύ αν ταιριάζουν κιόλας αποκτούν πολύ φιλικές σχέσεις.

Αυτό σίγουρα συμβαίνει και ανάμεσα στον, Αντίνοο Αλμπάνη και τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου. Ηθοποιοί και οι δύο και πετυχημένοι στον χώρο τους γνωρίστηκαν στην αρχή της καριέρας τους συνεχίζουν να είναι φίλοι στηρίζοντας ο ένας τον άλλον όπου χρειαστεί.

Έτσι ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που βρέθηκαν στην Τεχνόπολη για τη συναυλία του συγκροτήματος που έχει εδώ και χρόνια ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τους Polkar και μάλιστα ανέβηκε και στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση!

«Με κάποιους ανθρώπους έχουμε μεγαλώσει μαζί σε αυτήν τη δουλειά και με κάποιους από αυτούς έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε μοιραστεί αγωνίες και άγχη.

Γιώργο σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα και υποσχέσου μου ότι στα 79, όταν θα ‘μαι γιαγιά παραμύθια θα μου λες και λογάκια τρυφερά» έγραψε ο Αντίνοος ποστάροντας το βίντεο αυτό και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σχολίασε: «Αδερφέ μου! Υπόσχομαι».

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 20:13