Αποκάλεσαν την Ariana Grande «άρρωστη» επειδή δήλωσε ότι θα ήθελε να βγει για φαγητό με τον serial killer Jeffrey Dahmer

Αποκάλεσαν την Ariana Grande «άρρωστη» επειδή δήλωσε ότι θα ήθελε να βγει για φαγητό με τον serial killer Jeffrey Dahmer
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Οι οικογένειες των θυμάτων του διαβόητου δολοφόνου, ο οποίος πρόσφατα απεικονίστηκε σε σειρά του Netflix, δεν εκτίμησαν καθόλου το «χιούμορ» της τραγουδίστριας.

Όταν συμμετέχεις σε ένα podcast, πρέπει να προσέχεις πολύ τι λες, ειδικά αν είσαι η Ariana Grande. Η 30χρονη τραγουδίστρια έκανε μια προσπάθεια για χιούμορ λέγοντας ότι το «ραντεβού των ονείρων της» θα ήταν με τον serial killer Jeffrey Dahmer, αλλά το σχόλιο αυτό δεν πήγε πολύ καλά.

«Ήμουν τρελά ερωτευμένη με serial killers όταν ήμουν μικρότερη» είπε. «Κάποτε, σε μια παρέα με παιδιά, με ρώτησαν: Αν μπορούσες να βγεις για φαγητό με οποιονδήποτε, είτε ζει σήμερα είτε όχι, ποιος θα ήταν; Εγώ ήμουν σε φάση, α, ωραίο. Μαμά, μπαμπά, πειράζει να απαντήσω ειλικρινά; Και εκείνοι είπαν, φυσικά και όχι, ποια είναι η απάντηση; Κι εγώ απάντησα, βασικά, με συναρπάζει η ιδέα να βγω με τον Jeffrey Dahmer. Θα μου άρεσε να τον γνωρίσω. Καταλαβαίνετε, και με κάποιον άλλο μαζί. Αλλά θα είχα πολλά να τον ρωτήσω».

«Εμένα μου φαίνεται άρρωστη στο μυαλό. Δεν είναι συναρπαστικό ούτε αστείο να λες ότι θα ήθελες να βγεις για φαγητό μαζί του. Ούτε είναι κάτι που πρέπει να λες σε μικρότερους».

Οι γονείς της πιθανώς δεν ενθουσιάστηκαν με την απάντηση της και της είπαν, «θα σου εξηγήσουμε μετά, γλυκιά μου». Οι οικογένειες των θυμάτων του serial killer, όπως η μητέρα του Anthony “Tony” Hughes, επίσης καταδίκασαν τα σχόλια της Grande, χαρακτηρίζοντάς τα «αρρωστημένα» και εκφράζοντας την απορία γιατί θα έλεγε κάτι τέτοιο στα παιδιά. «Εμένα μού φαίνεται άρρωστη στο μυαλό. Δεν είναι συναρπαστικό ούτε αστείο να λες ότι θα ήθελες να βγεις για φαγητό μαζί του. Ούτε είναι κάτι που πρέπει να λες σε μικρότερους».

Η ιστορία του Dahmer απεικονίστηκε στη σειρά του Netflix (2022). Ο Anthony “Tony” Hughes ήταν ένα από τα 17 θύματα που ο δολοφόνος νάρκωσε και σκότωσε στο σπίτι του. Ήταν 31 ετών και κωφός. Η μητέρα του πιστεύει ότι η Grande θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιό της: «Δυστυχώς, μέχρι να συμβεί στην ίδια και στην οικογένειά της, απλά δεν καταλαβαίνει τι περνάμε».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2024 - 10:51