Στην Ελλάδα μετά από καιρό με τους γιους της πρώην Μις Γιανγκ

Στην Ελλάδα μετά από καιρό με τους γιους της πρώην Μις Γιανγκ
Η 33χρονη πρώην εστεμμένη ήρθε για διακοπές με τα δίδυμά της.

Στην Ελούντα με τους δίδυμους γιους της που πλέον είναι 2 χρονών βρίσκεται η Νταϊάνα Ιγροπούλου επιστρέφοντας έστω και για λίγο στην χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Από την εποχή που έφυγε από εδώ, τα καλοκαίρια συνήθιζε να έρχεται για διακοπές με τον σύζυγό της μέχρι τη γέννηση των γιων τους τον Ιούλιο του 2022 που τους κράτησε απασχολημένους και καρφωμένους στο Λονδίνο.

DAIANA_IGROPOULOU_FWTOGRAFIES_2_9ef43.jpg

Πλέον όμως που τα αγοράκια τους μεγάλωσαν λίγο το ζευγάρι ξεκίνησε και πάλι τα ταξίδια και μάλιστα μαζί με τα παιδιά.

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου υπήρξε ένα από τα πετυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα. Με τον τίτλο της Μις Γιανγκ στα χέρια κι έναν διεθνή, αυτόν της Queen of Universe που κέρδισε το 2007 δούλεψε πολύ ως μοντέλο μέχρι που αποφάσισε πως δεν θέλει πια και το 2010 έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο.

DAIANA_IGROPOULOU_FWTOGRAFIES_3_b268b.jpg

Ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική, είδε πως δεν της ταίριαζε και έναν χρόνο αργότερα άλλαξε πάλι πορεία και πανεπιστήμιο πηγαίνοντας να σπουδάσει
Media &Communications στο πανεπιστήμιο Webster.

Στο διάστημα αυτό λόγο της κρίσης και η οικογένειά της είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα για την Αυστρία κι έτσι αφού πήρε το πτυχίο της εγκαταστάθηκε μαζί τους στη Βιέννη και πηγαινοερχόταν στο Λονδίνο αφού από 2013 στη ζωή της είχε μπει πια ο άνθρωπος που τελικά έγινε σύζυγός της ο Ramez ένας Ιρανοσουηδός χρηματιστής κι επιχειρηματίας.

DAIANA_IGROPOULOU_FWTOGRAFIES_4_28d2f.jpg

Στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της το πρώην μοντέλο είχε αποκαλύψει πως δυσκολεύτηκε πολύ να έχει το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούσε.

«Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση. Μετά από πολλά "ταξίδια” σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσεύχομασταν: Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε» είχε γράψει το μοντέλο σε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της αγκαλιά και την ίδια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

DAIANA_IGROPOULOU_ELOUNTA_3_4f110.jpg

Ενώ λίγους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη γέννηση των αγοριών της στην εκπομπή TLive:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το συναίσθημα όταν μου είπαν ότι είμαι έγκυος. Εγώ πίστευα ότι δεν θα γίνει, πίστευα ότι θα κάνω πολλές προσπάθειες και θα πάρει πολλά χρόνια. Ήμουν τυχερή που πέτυχε με την πρώτη εξωσωματική.

Είχα την ηλικία με το μέρος μου, είμαι 31 και αυτό μετράει στην εξωσωματική, αλλά δεν είναι κανόνας. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να έχω στρες, να αλλάξω το lifestyle, πρέπει να τρώω πιο υγιεινά και να κάνω γυμναστική. Είχα ενδομητρίωση.

Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, αφαίρεσαν έναν μικρό όγκο που έχω και στη συνέχεια μου είπαν ότι ο πιο σωστός δρόμος για την εγκυμοσύνη είναι να κάνω εξωσωματική» είχε πει τότε η Νταϊάνα Ιγροπούλου και συνέχισε:

«Δεν ήξερα τι να πιστέψω, φοβόμουν μην απογοητευτώ, οπότε δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να ελπίζει… Επίσης με τα δίδυμα υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, οπότε δεν το είχα αποκαλύψει στο κοντινό μου περιβάλλον μέχρι τον έκτο μήνα . Όταν πήρα τα παιδιά μου αγκαλιά, το συναίσθημα ήταν απίστευτο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τους κρατούσα και τους δύο μαζί και ήταν υπέροχο»

Με τους δίχρονους γιους της στην Ελούντα η Νταϊάνα
Απ' ότι είδαμε ο ένας μοιάζει σε εκείνη και ο άλλος στον μπαμπά του
Με το ένα από τα δύο αγοράκια της σε πιο μικρή ηλικία
Με το ένα από τα δύο αγοράκια της σε πιο μικρή ηλικία

Τελευταία τροποποίηση στις 29.06.2024 - 16:21