Τούνη -Αλεξάνδρου: Η αγαπημένη ασχολία του γιου τους Πάρη όπου πάνε θα σας τρελάνει

25.06.2024
Τούνη -Αλεξάνδρου: Η αγαπημένη ασχολία του γιου τους Πάρη όπου πάνε θα σας τρελάνει
Ο μικρός Πάρης Αλεξάνδρου εκτός από κούκλος είναι και fun προσωπικότητα.

Παντού με τον 17 μηνών γιο της Πάρη ταξιδεύει η Ιωάννα Τούνη, είτε είναι μόνη, είτε είναι μαζί με τον σύντροφό της και μπαμπά του μικρού, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι δεν αφήνει το αγοράκι του παρά μόνο σπάνια και αυτό στο στενό συγγενικό περιβάλλον και έτσι όπου κι αν χρειαστεί να ταξιδε΄ψουν ο Πάρης είναι πάντα μαζί τους.

Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο - διήμερο, όχι τριήμερο αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χθες βρισκόταν κανονικά στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη»- βρέθηκαν στην Σαντορίνη οικογενειακά με τον επιχειρηματία Ιωάννη Αγγελόπουλο την σύζυγό του Στεφανία και τις δύο κόρες τους που ξετρελάθηκαν με τον πιτσιρικά και έπαιζαν όλη την ώρα μαζί του προς μεγ΄λαη χαρά της μαμάς Ιωάννας που έτσι δεν χρειάστηκε να τρέχει ασταμάτητα πίσω από τον αεικίνητο μικρούλη.

Η ίδια μάλιστα τρολάρισε πολλές φορές τον εαυτό της για την ταχύτητα με την οποία ανεβάζει πια stories πριν επέμβει ο Πάρης και καταστρέψει ότι κι αν έστησε η μαμά του για να είναι αισθητικά εντυπωσιακό.

Κι όταν πια βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τους ο Πάρης βρήκε τον τρόπο να περάσει την ώρα του. Πώς; Μα, φυσικά σφουγγαρίζοντας το μπαλκόνι της σουίτας των γονιών του που βλέποντάς τον πραγματικά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Ούτε κι εμείς ομολογούμε. Είναι αξιαγάπητος.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 09:28