Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω να είμαι φωτεινός, να λάμπω, κρύβοντας τα σκοτάδια μου, που είναι τεράστια»

16.06.2024
Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω να είμαι φωτεινός, να λάμπω, κρύβοντας τα σκοτάδια μου, που είναι τεράστια»
Κάθε του συνέντευξη βγάζει τίτλους γιατί πάντα είναι ο εαυτός του. Και σε όποιον αρέσει. Σίγουρα όμως δεν είναι αδιάφορος.

Πάντα διαφορετικός και μοναδικός ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας από τους λίγους celebrities που κάθε του συνέντευξη συζητιέται και δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες. Σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και για άλλη μια φορά ήταν αποκαλυπτικός.

«Θέλω να είμαι φωτεινός, να λάμπω, ώστε να φωτίζω και άλλους ανθρώπους, κρύβοντας τα σκοτάδια μου, που είναι τεράστια. Τα λάθη μας μάς κλάνουν να είμαστε συμπονετικοί. Αν δω τον άλλον να κάνει το ίδιο λάθος που είχα κάνει και εγώ στο παρελθόν, εγώ θα τον νιώσω» είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης και συνέχισε:

«Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγα κάτι έξυπνο αλλά οι άλλοι γελούσαν με τη χαζομάρα μου. Πίστευα ότι ήμουν παρατράγουδο. Κατάλαβα ότι το μεγάλο μου ταλέντο δεν ήταν ούτε στο τραγούδι ούτε στην υποκριτική αλλά στο ότι οι ευχές μου γίνονται πραγματικότητα. Κάποια στιγμή με έπιασε ένα παράπονο: πού πρέπει να φτάσω για να έχω σωστό ήχο και φώτα, πόσο ακόμα πρέπει να μοχθήσω; Εκεί είχα λίγο σταριλίκι αλλά το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ»

PANOS_MOUZOURAKIS_NEA_DISKOGRAFIKI_DOULEIA_2_a7eb7.jpg

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του πολύ πετυχημένου The Voice «Όταν ήρθε ο Αργυρός στο Voice, ήταν σαν να άναψε μία λάμπα και όλα τα… μυγάκια κόλλησαν πάνω του. Όταν κάτι γίνεται επιτυχία, το παίρνουν οι εταιρείες και το κάνουν copy. «Πάμε να βάλουμε άλλον έναν Χατζηγιάννη, έναν ακόμη Ρέμο». Κάποια στιγμή μέσα στην κρίση ένιωσα πως ο κόσμος θα έκανε στροφή στην κουλτούρα. Είδα όμως πως το λαϊκό στοιχείο μέσα μας είναι τόσο δυνατό».

Τέλος δεν δίστασε να μιλήσει και για τον γάμο του και τον Πατέρα Αντώνιο, τον οποίο στήριξε για χρόνια και συνεχίζει να στηρίζει παρά τα όσα γίνονται και αποκαλύπτονται τα τελευταία χρόνια για την Κιβωτό του Κόσμου:

«Τότε με τον γάμο μου, δεν ήθελα να είμαι celebrity, το θέμα, που με θα με ρωτούσαν και θα επενέβαιναν σε μία στιγμή που ήθελα να ξεχωρίσω. Το ποίημα που έγραψα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου το έκανα χαριτωμένο αλλά η ουσία του είναι στο στίχο που έλεγε για τον πάτερ Αντώνιο» είπε ο Πάνος Μουζουράκης και συνέχισε: «Η άποψή μου για εκείνον δεν έχει αλλάξει και δεν θέλω. Για εμένα είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω και στον Θεό και στον άνθρωπο»

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 17:37