Σοϊλέδης- Κυπαρίσση: Μαζί κι ερωτευμένοι στη Μύκονο

16.06.2024
Σοϊλέδης- Κυπαρίσση: Μαζί κι ερωτευμένοι στη Μύκονο
Όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά πλέον δημοσιεύουν και κοινές φωτογραφίες αγκαλιά

Πολύ γρήγορα προχώρησε στο επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και ο Άρης Σοϊλέδης.

Και μάλιστα πιο γρήγορα από την πρώην και παραλίγο σύζυγό του, Μαρία Αντωνά, που μόλις τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται, αλλά δεν επιβεβαιώνεται πως στη ζωή της έχει μπει –ως φίλος, ως νέος έρωτας;- ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Άρης Σοϊλέδης πάλι, από πριν το Πάσχα φημολογείται πως συνδέεται με την εντυπωσιακή Μαριλίνα Κυπαρίσση αφού έχει γίνει γνωστό πως οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτινές μέρες στη Μύκονο.

Και στη Μύκονο βρίσκονται και αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλλον εκεί θα περάσουν όλο το καλοκαίρι τους αφού η καλλονή Μαριλίνα εργάζεται αυτή τη σεζόν στο κοσμοπολίτικο νησί.

Πλέον όμως όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά δημοσίευσαν και οι δύο κοινές φωτογραφίες τους στο instagram τους. Ο Άρης Σοϊλέδης πιο διακριτικά και ρομαντικά με τα πόδια τους στην πισίνα του δωματίου τους και μια καρδιά με το πρωινό τους να επιπλέει στο νερό και η Μαριλίνα πιο… επιθετικά με την ίδια topless στην αγκαλιά του μέσα στην πισίνα τους.

Full in love δηλαδή και φτύστε τους να μην τους ματιάσουμε. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους στο μέλλον, προς το παρόν πάντως περνάνε τέλεια μαζί και μας το δείχνουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 13:17