Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε φωτό και βίντεο από τη βάπτιση του γιου της

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε φωτό και βίντεο από τη βάπτιση του γιου της
Μία εβδομάδα πέρασε από το περασμένο Σάββατο που η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάπτισαν τον γιο τους.

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό πως η Ελένη Φουρέιρα προετοίμαζε τη βάπτιση του πιτσιρίκου της, όλοι μάλιστα έλεγαν πως θα γίνει μετά την επιστροφή της από τη Σουηδία όπου βρέθηκε για να τραγουδήσει στον Α Ημιτελικό της Eurovision το τεράστιο σουξέ της Fuego που ακόμα και σήμερα παραμένει μια μεγάλη επιτυχία και η καλύτερη θέση που κατέκτησε ποτέ η Κύπρος στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Και οι φήμες ήταν αληθινές. Η Ελένη επέστρεψε από από το Μάλμε, έγινε νονά στο παιδί της συνεργάτιδας και φίλης της Λίας Παπαδοπούλου και μία εβδομάδα μετά βάπτισε και τον δικό της γιο, στον οποίο επέλεξαν να δώσουν το όνομα Ερμής. Γι' αυτό και όλη η διακόσμηση στο Island όπου έγινε και το πάρτι της βάπτισης βασίστηκε στα φτερά! Μπλε και λευκό χρώμα παντού, μπαλόνια, λουλούδια σε έναν εντυπωσιακό στολισμό για το αγοράκι τους.

Σήμερα η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί η ίδια τόσο κα΄ποιες φωτογραφίες από την τόσο σημαντική αυτή ημέρα - μια απο τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους, όπως έγραψε η ίδια- αλλλά και ένα υπέροχο βίντεο και από το μυστήριο με τους τρεις νονούς ( η μία είναι η αδερφή της) με τη συγκίνηση να φαίνεται στα πρόσωπα όλων.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2024 - 18:34