Αγαπημένος παίκτης του Big Brother έγινε μπαμπάς!

Αγαπημένος παίκτης του Big Brother έγινε μπαμπάς!
Υπήρξε ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες του Big Brother και από τους καρδιοκατακτητές του αγαπημένου reality

Μετά την έξοδό του από το παιχνίδι μετά από 112 μέρες εγκλεισμού τότε (3,5 μήνες) επέλεξε να επιστρέψει στη ζωή που έκανε πριν και κάπου εκεί γνώρισε τον έρωτα και μόλις πριν δύο μέρες έγινε και για πρώτη φορά μπαμπάς!

Ο λόγος για τον εντυπωσιακό πολιτικό μηχανικό Γρηγόρη Τσεκούρα τον απόλυτα fit παίκτη του Big Brother που ζει και εργάζεται μόνιμα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ελάχιστα παρέμεινε στην Αθήνα και εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα και τη δημοφιλία που κέρδισε από τη συμμέτοχή του πετυχημένο reality. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενό του. Και όπως είχε αποκαλύψει κι ο ίδιος τότε βγαίνοντας ζορίστηκε πολύ εκείνο το διάστημα.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να βλέπω έναν τοίχο όλη την ώρα. Οπότε μου έλειψε, καταρχήν, το να ανοίγει το μάτι μου παραπέρα, το να ξεφεύγω. Μου έλειψαν, επίσης, οι φίλοι μου γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και διατηρώ πολύ στενές σχέσεις μαζί τους. Σίγουρα μου έλειψε και το σεξ. Τρεισήμισι μήνες μέσα, δεν γινόταν να μην σου λείψει το σεξ» είχε δηλώσει τότε στο Down Town Κύπρου.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας όμως έμελλε να γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Make up artist Μαρίας Σουλιώτη. Μπαμ και κάτω. Και ο αμετανόητος εργένης ως τότε έγινε ένας ευτυχισμένος σπιτόγατος ξετρελαμένος με τη γυναίκα της ζωής του και πλέον με τον γιο τους που ήρθε στη ζωή πριν δύο μέρες για να αλλάξει τα πάντα.

Η φωτό του νεογέννητου γιου του
Υπέροχη φωτογράφηση με τη γυναίκα της ζωής του Μαρία
Μια τρυφερή φωτογράφηση του Τσεκούρα με τη γυναίκα του πριν γεννήσει
Πάντα εντυπωσιακός ο Γρηγόρης Τσεκούρας

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 19:15