Έκανε η Ελένη Καρακάση απόπειρα αυτοκτονίας; Απαντά η ίδια

05.06.2024
Έκανε η Ελένη Καρακάση απόπειρα αυτοκτονίας; Απαντά η ίδια
Μία συνέντευξη που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Στον Αλέξη Μίχα και το Πάμε Δανάη μίλησε η Ελένη Καρακάση και μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο γυναικολογικό χειρουργείο στο οποίο υποβληθηκε πρόσφατα, στη μητρότητα, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Κάνοντας τους γυναικολογικούς μου ελέγχους βλέπουμε ότι υπήρχε κάτι πολύ άσχημο μέσα. Μπήκα πολύ εσπευσμένα για χειρουργείο. Εκεί έχει κλείσει το ενδεχόμενο να γεννήσω και να φέρω εγώ στον κόσμο ένα παιδί, αλλά το κεφάλαιο της μητρότητας δεν έχει κλείσει, είναι ανοιχτό το κεφάλαιο της υιοθεσίας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση μιλώντας για την ολική υστερεκτομή στην οποία υποβλήθηκε και στη συνέχεια διέψευσε τα περί απόπειρας αυτοκτονίας που είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, εξηγώντας ακριβώς τι συνέβη.

Η Μαρία Μπακοδήμου στο νοσοκομείο - Η φωτογραφία με το οξυγόνο και το κόκκινο κραγιόν

«Ήμουν στο θέατρο με τη Σοφία Σπυράτου, κάνουμε κάνουμε τον Τρελαντώνη και στις 8 η ώρα πάω να φύγω από το σπίτι και συνειδητοποιώ ότι ακούω φασαρία στην πολυκατοικία. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω ότι έχει μπλοκάρει η πόρτα της εισόδου και παθαίνω πανικό. Το θολωμένο μου μυαλό έπαθε πανικό και κρεμάστηκα από το παράθυρο που είναι ανάμεσα στους ορόφους στον πρώτο όροφο, οπισθοχώρησα και έφυγα λίγο προς τα πίσω και το κεφάλι μου χτύπησε στον σωλήνα του φυσικού αερίου», είπε η Ελένη Καρακάση προσθέτοντας πως βγήκετον χώρο ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και βγήκε στο μπαλκόνι γιατί την είχε κλειδώσει ο άντρας της, πράγμα, που, φυσικά, δεν ισχύει.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.06.2024 - 14:06