Maestro: Το νέο «αντίο» και η Κλέλια Ανδριολάτου πλαντάζει στο κλάμα

05.06.2024
Maestro: Το νέο «αντίο» και η Κλέλια Ανδριολάτου πλαντάζει στο κλάμα
Ακόμη ένα wrap με μεγάλη συγκίνηση από του Παξούς για την τηλεοπτική παρέα του Maestro.

Μετά το «αντίο» στη Στεφανία Γουλιώτη η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της ως Αλεξάνδρα για την τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ήρθε η σειρά της Κλέλιας Ανδριολάτου, η οποία όμως δεν ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμη.

«Δε σου μιλάω σήμερα γιατί όποτε σου μιλάω κλαίω», λέει η γλυκύτατη ηθοποιός που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της στους Παξούς (για την Αθήνα έχει ακόμη) και ο Χρίστοφορος Παπακαλιάτης τής αφιέρωσε ένα Wrap γεμάτο συγκίνηση.

«Wrap Παξών. Γιατί κλαις; Με ρωτάνε. Γιατί η ιστορια μας αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το νησί. Γιατί εδώ γνώρισα ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτε στη ζωή μου. Εδώ αγάπησα, εδώ κολύμπησα, εδώ βούτηξα στη χαρά και την ανυπομονησία να έρθω πάλι και πάλι και πάλι. Αυτό το νησί δεν θα είναι ποτε το ιδιο αν δεν είμαστε όλοι μαζί . Για αυτό δεν είναι κακο να κλαίμε και να λέμε ευχαριστώ για όλα όσα μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα ΜΑΖΙ. Ευχαριστώ νησί ❤️ είσαι μια φωλιά γεμάτη δύναμη», γράφει η ίδια στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο που μοιράστηκε και νά το.

Προς το παρόν, πάντως, στο Mega αυτή την Πέμπτη προβάλλεται το 4ο επεισόδιο (από τα 6) του τρίτου κύκλου που, βέβαια, όσοι βλέπουν Netflix έχουν ήδη δει ολοκληρωμένο, ενώ ο τρίτος και τελευταίος αναμένεται το Φθινόπωρο.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τη Λένα Παπαληγούρα και τον Νίκο Ψαρρά.

{https://www.youtube.com/watch?v=d-AfhfTN-rY&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.06.2024 - 15:58