Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει γενέθλια και τα λόγια του συγκινούν: «Τώρα είμαι πραγματικά ελεύθερος»

19.04.2024
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει γενέθλια και τα λόγια του συγκινούν: «Τώρα είμαι πραγματικά ελεύθερος»
Τα πρώτα γενέθλια μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του έχουν, σίγουρα, άλλη βαρύτητα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί επειγόντως ενώ κινδύνεψε και η ίδια του ζωή.

Σήμερα, γερός και έχοντας αφήσει πίσω του τη δοκιμασία, ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά του και στην ανάρτηση που έκανε με την αφορμή, μιλά με σοφία και συναίσθημα τονίζοντας τα σημαντικά, ευχαριστώντας τους γιατρούς που τον βοήθησαν στη δύσκολη αυτή στιγμή και υπογραμμίζοντας τη δύναμη της προσευχής.

«Τα γενέθλια μου φέτος έχουν ένα ειδικό φως! Πριν ένα μήνα βρέθηκα μέσα σ ένα ασθενοφόρο,μετά σ ένα φορείο να τρεχει και η γιατρος να μου λέει…-πάθατε ανακοπή,παμε στο χειρουργείο για αγγειοπλαστική,αν χρειαστεί θα σας διασωληνωσουμε…όχι διασωληνωση ψυθιρισα…αν χρειαστεί μου λέει…έτρεχε το φορείο κι άκουγα το bye bye love απ το all that jazz,και προσευχόμουν… στο χειρουργείο εμφανίστηκε μπροστά μου ο επι γης αγγελος μου ο Κωστής Ραισακης,άντρας της αγαπημένης μου Ολυμπιάδας…ανάσα! Χρήστο σε παρακαλώ ακίνητος,θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την αρτηρία…συνέχισα να προσεύχομαι κι αυτό με πλημμύρισε από μια ανεξήγητη για την κρισιμότητα της ωρας ηρεμία,πράγμα πολύ σπανιο όπως μου είπε μετά ο γιατρος για ασθενή σ αυτή τη θέση! Τον Κωστή δεν τον έβλεπα,μας χώριζε η οθόνη της επέμβασης…τον άκουγα μόνο…τον άκουγα να λέει όταν βογγουσα από τους πόνους,μπραβο Χρήστο,μπραβο…είναι υπέροχο που πονάς,η καρδιά είναι ζωντανή! Και στο τέλος μπραβο Χρήστο,τα καταφέραμε…και βλέπω τον νεαρό καρδιολόγο τον Μανώλη που ήταν όρθιος να λέει ανακουφισμένος …-για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η καρδιολογία! Όταν τον συναντησα μετά από 6 μέρες σ έναν υπέρηχο του λέω ,γεια σου Μανώλη! Με ξέρετε μου λέει? Δεν ήσουν στην επέμβαση μου? Ναι μου λέει…με θυμαστε? Πως να σε ξεχασω του λέω…είπες την ωραιότερη ατάκα της βραδιάς!
Ευχαριστώ ολους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μέσα απ την καρδιά μου. Ιδιαίτερα τον Κ.Ραισακη!
Είχα εκείνο το βράδυ παραστάτες βοηθούς μου την Παναγιά και τον Ταξιάρχη! Μου κράταγαν το χέρι με ξαναγύρισαν…
Επέστρεψα και δόξα τω Θεω αναρρωνω σιγά σιγά…πολλά άλλαξαν από εκείνο το βράδυ…το μεγαλύτερο κέρδος μου εινσι ότι επέστρεψα απαλλαγμένος από τον φόβο του θανάτου…ποτε δεν κυριάρχησε στη ζωή μου αλλά τώρα είμαι πραγματικά ελευθερος!
Θα ζήσω όσο μου είμαι γραφτό χωρίς φόβους…» γράφει με συγκίνηση ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ολοκληρώνοντας την ανάρτηση με στίχους από τους Προσανατολισμούς του Οδυσσέα Ελύτη.

Στη φωτογραφία ο εορτάζων στην αγκαλιά των πιο δικών του ανθρώπων, της Βίκυς Σταυροπούλου και της Δανάης Μπάρκα.

{https://www.instagram.com/p/C58bMOFsYlw/}

Οι ευχές άρχισαν από πολύ νωρίς να φτάνουν με πολλή αγάπη κάτω από την ανάρτηση κι εμείς ανάμεσά τους, ξεχωρίζουμε αυτές της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μιμής Ντενίση.

0_17.png

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 18:03