Όταν ο Toni Sfinos και ο Αντώνης Ρέμος πήγαιναν μαζί στρατό - Απίθανο throwback

14.03.2024
Όταν ο Toni Sfinos και ο Αντώνης Ρέμος πήγαιναν μαζί στρατό - Απίθανο throwback
Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα που μοιράστηκε στα social media ο Θάνος Κιούσης.

Μια «βουτιά» στο χθες έκανε ο Toni Sfinos ή Θάνος Κιούσης αν προτιμάς καθώς, έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Ο δημοφιλής showman που φέτος έβγαλε την περούκα και ξεκίνησε... δεύτερη καριέρα με το «πολιτικό» πρόσωπο και όνομά του, ταξίδεψε πίσω στην εποχή της θητείας του και θυμήθηκε έναν διάσημο «συνάδελφο» στα χακί, ή μάλλο, στα μπλε, καθώς δεν υπηρέτησε στον στρατό αλλά στην αεροπορία.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο ο Θάνος Κιούσης ήταν μαζί φαντάροι.

Preview

«Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα! Και όμως το 2005 ήμασταν αεροπόροι μάχιμοι στην 124ΠΒΕ και μάλιστα κάναμε και μαγειρεία!», γράφει στη λεζάντα ο Θάνος Κιούσης ενώ προτρέπει: «Στείλτε καμμια φώτο σειρουλες να θυμηθούμε τα παλιά #topgun #ίκαροι #τηςελλαδοςταπαιδια».

{https://www.instagram.com/p/C4cxq2Noz3U}

Για τη σχέση του αυτή (που εξελίχθηκε σε φιλία) με τον Αντώνη Ρέμο, ο Θάνος Κιούσης είχε μιλήσει στην εκπομπή The 2night Show.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Παθιασμένα φιλιά στον φακό για το ερωτευμένο ζευγάρι

«Με τον Αντώνη Ρέμο γνωριστήκαμε στον στρατό. Ήμασταν στην ίδια σειρά, 123 ΠΒΕ Τρίπολης. Με έβαλαν σε ένα γραφείο προσωπικού και εκεί ήρθε ο Αντώνης. Πιάσαμε την κουβέντα και τότε έκανα ζογκλερικά. Είχα ακούσει ότι θα κάνει μία συναυλία μέσα στη μονάδα και του είπα “θέλεις να βγω στο διάλειμμά σου να κάνω τα δικά μου;”. Φεύγοντας νόμιζα ότι το είπε από ευγένεια, αλλά τελικά δεν το είπε από ευγένεια. Βγήκα στη συναυλία του και έκανα κάτι με φωτιές και μία υποσμηναγός μου έβγαλε τα ρούχα μπροστά σε 2.000 κόσμο και από τότε γίναμε φίλοι με τον Αντώνη», είχε αναφέρει τότε σχετικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2024 - 14:50