Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γέννησε: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της και το μωρό και το μήνυμα που συγκίνησε

13.03.2024
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γέννησε: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της και το μωρό και το μήνυμα που συγκίνησε
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες μέρες η Αντιγόνη Κουλουκάκου και δεν μπορεί να κρύψει ούτε τη χαρά, ούτε τη συγκίνησή της.

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους ζουν η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο σύντροφός της (που μπορεί να είναι και σύζυγος αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακριβώς), Νίκος Ράικος αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Preview

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του ζεύγους ενώ ο ψυχολόγος έχει ήδη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμου με τα οποία η ηθοποιός έχει δηλώσει πως έχει μια εξαιρετική σχέση. «Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Την πρώτη της ανάρτηση ως μητέρα, έκανε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία βρίσκεται ήδη στο σπίτι με τους άντρες της, και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μαζί τους.

Preview

«Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωη σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι παντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό. Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για παντα. Σε αγαπάμε ♥️», γράφει η ευτυχής μητέρα ενώ συνεχίζει ευχαριστώντας τον γιατρό, τις μαίες και όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτό το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης

1_168.png

Στο τέλος της ανάρτησης μάλιστα αναφέρεται στον Νίκο Ράικο με πολλή πολλή αγάπη: «Τέλος.. Αγάπη μου σευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σαγαπώ».

{https://www.instagram.com/p/C4a8cHvI6oJ/?img_index=1}

Εκτός από αυτή την ανάρτηση, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μοιράστηκε και δυο βίντεο μέσω stories. Στο πρώτο ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές και την αγάπη, καθώς δεν θα μπορούσε (παρότι θα ήθελε) να απαντήσει στον καθένα χωριστά. Στο δεύτερο, ευχαριστεί όλες τις εταιρείες που προσφέρθηκαν να της κάνουν κάποιο δώρο για το μωρό, αρνήθηκε όμως την προσφορά, προτείνοντας «εφόσον οι πολιτικές τους το επιτρέπουν» να δώσουν το δώρο που επρόκειτο να πάρει το δικό της παιδί, σε κάποιο άλλο που ίσως δεν είναι τόσο τυχερό, ώστε να μη χρειάζεται, πραγματικά, κάτι επιπλέον!

Πριν από μερικούς μήνες η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία βίωσε διπλή εγκυμοσύνη εφόσον η ηρωίδα της στη Γη της Ελιάς, η Ιουλία Βρεττάκου υπήρξε (μοιραία) επίσης έγκυος, είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της ως εξής:

Τελευταία τροποποίηση στις 13.03.2024 - 13:06