Ο Bruce Springsteen πενθεί τη μητέρα του και την αποχαιρετά με τον πιο τρυφερό χόρο

02.02.2024
Ο Bruce Springsteen πενθεί τη μητέρα του και την αποχαιρετά με τον πιο τρυφερό χόρο
Η Adele Springsteen, η μητέρα του θρυλικού «Boss» της ροκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών.

Ο Bruce Springsteen λάτρευε τη μητέρα του και το έλεγε συχνά και δημόσια. Μετά τον θάνατό της, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια και της αφιέρωσε μία πολύ θερμή ανάρτηση στα social media με ένα βίντεο και μερικά τρυφερά λόγια.

Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2023 - Τα «αντίο» που μας έκαναν να δακρύσουμε

Στο βίντεο βλέπουμε μαμά και γιο να χορεύουν (όπως έχουν κάνει πάμπολλες φορές στη σκηνή των συναυλιών εκείνου). Αυτή τη φορά, οι δυο τους επέλεξαν το τραγου΄δι «In the Mood» του Glenn Miller και στη λεζάντα ο Bruce μοιράζεται μέρος του τραγουδιού The Wish που έγραψε το 1988 με έμπνευση από τη μητέρα του:

«Adele Springsteen - 4 Μαΐου 1925 - 31 Ιανουαρίου 2024.

Θυμάμαι το πρωί ν' ακούω το ξυπνητήρου σου να χτυπάει μαμά. Ξάπλωνα στο κρεβάτι και σε άκουγα να ετοιμάζεσαι για δουλειά, τον ήχο της θήκης του μακιγιάζ σου στον νιπτήρα. Και οι κυρίες στο γραφείο με κραγιόν, άρωμα και θρόισμα φούστες, πόσο περήφανη και χαρούμενη φαίνεσαι πάντα γυρίζοντας από τη δουλειά.

Δεν θα υπάρχει πια τηλεφώνημα την Κυριακή, λουλούδια ή κάρτα για τη γιορτή της μητέρας. Δεν θα υπάρχει σπίτι στο λόφο με κήπο και μια ωραία μικρή αυλή. [...] Είμαι μεγαλύτερος, αλλά θα με αναγνωρίσεις με μια ματιά. Θα βρούμε ένα μικρό rock 'n roll bar και θα βγούμε να χορέψουμε»

{https://www.instagram.com/p/C20aKzMIGVW/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2024 - 16:47