Ξένια Καλογεροπούλου για Γιάννη Φέρτη: «Ήθελε να πάει να ζήσει με την Τσανακλίδου και αν βαρεθεί να γυρίσει»

02.02.2024
Η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Γιάννης Φέρτης το 2018
Η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Γιάννης Φέρτης το 2018 Photo: NDP Photo Agency
Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν την Πέμπτη το απόγευμα η Ξένια Καλογεροπούλου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη.

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε η Ξένια Καλογεροπούλου και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα πάντα.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την παράσταση Humans του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην οποία πρωταγωνιστεί και χαρακτηρίζει «δώρο», ειδικά τώρα στα 86 της χρόνια δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα είχε αυτή τη δυνατότητα.

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του διαψεύδει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ - Η επίμαχη ανάρτηση σβήστηκε

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε προς τον κινηματογράφο, την πρώτης συμμετοχή στην ταινία «Η κυρά μας η μαμμή» και σε όλες τις υπόλοιπες τις οποίες όμως δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση η ίδια - «ειδικά τις δραματικές, που έπρεπε να λέω και κάτι λόγια που έβρισκα γελοία». Ήταν όλα πρόχειρα και γρήγορα «όμως κάναμε πολλές ταινίες, γιατί τότε με τον θίασο που είχαμε με τον Γιάννη τον Φέρτη, χρειαζόμασταν τα λεφτά».

Στη σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη έμεινε και λίγο παραπάνω επαναλαμβάνοντας κάτι που λέει και σε βιβλίο της για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήρθε γιατί εκείνος ερωτεύτηκε την Τάνια Τσανακλίδου και αυτό δεν είναι μυστικό.

"Μαμά, γερνάω": Η ιστορία του θρυλικού τραγουδιού που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η Τάνια Τσανακλίδου

Εφόσον ερωτεύτηκε δεν ετέθη ζήτημα, έπρεπε να φύγει. «Κάποια στιγμή δε, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μού είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Ε, είπα εντάξει και χωρίσαμε», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου προσθέτοντας όμως και κάτι άλλο που της είπε: «Εμένα θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις». «Εγώ όμως του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω» και η συνέχεια είναι γνωστή.

Νωρίτερα η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας είχε μιλήσει και για τον επί 37 χρόνια σύζυγό της, Κωστή Σκαλιόρα, τον οποίο πρώτος ο Φέρτης είχε επίσημάνει για κατάλληλο σύντροφό της.

«Κάναμε παρέα μαζί με τον Γιάννη με τον Κωστή και την γυναίκα του, πριν χωρίσουμε, μετά έτυχε να χωρίσουμε και οι από δω και οι από εκεί και βρεθήκαμε αυτόματα με τον Κωστή. Θυμάμαι μάλιστα πως είχαμε πάει μια μέρα στο σπίτι του Κωστή, όπου μας είχαν τραπέζι και στην επιστροφή μου λέει στο αυτοκίνητο: «Αυτός θα σου ταίριαζε εσένα πολύ». Και είχε δίκιο», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία παραδέχτηκε ότι ακόμη και τώρα, 11 χρόνια μετά τον θάνατό του, τού μιλά ακόμη!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2024 - 16:14