Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του διαψεύδει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ - Η επίμαχη ανάρτηση σβήστηκε

19.05.2022
Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του διαψεύδει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ - Η επίμαχη ανάρτηση σβήστηκε
Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ, η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, τη διαψεύδει κατηγορηματικά ενώ η Κάκια Ιγερινού που την είχε δημοσιοποιήσει αρχικά μέσω Twitter, τη διέγραψε.

Από το πρωί, η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού, η οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την κατάσταση του καλού της φίλου Γιάννη Φέρτη (και μάλιστα εν γνώσει του και κατόπιν προτροπής του, όπως έγραφε συγκεκριμένα) είναι πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ.

"Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο", έγραφε η ίδια σε σχόλιο κάτω από την αρχική της ανάρτηση.

Πριν από λίγο όμως, και μέσω της εκπομπής "Πρωινό" ήρθε η διάψευση δια στόματος της συζύγου του δημοφιλούς και αγαπητού ηθοποιού. Όπως, χαρακτηριστικά, μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, η κυρία Μαρίνα Ψάλτη επικοινώνησε με την εκπομπή και θέλησε να μεταφερθεί το εξής μήνυμα: "Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας".

Παράλληλα, από εκείνη τη στιγμή, όποιος μπαίνει στο προφίλ της κυρίας Ιγερινού στο Twitter βλέπει ότι η επίμαχη ανάρτηση δεν υπάρχει πια, έχει σβηστεί. Επίσημα η Κάκια Ιγερινού [φωτό κάτω] δεν έχει μιλήσει ακόμη αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε και τη δική της θέση. Θα είχε ενδιαφέρον.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι παρότι ηθοποιός η ίδια, η Κάκια Ιγερινού έγραψε πολλές ελληνικές σειρές, πέντε από τις οποίες, οι μεγαλύτερες επιτυχίες της, για το Mega.

Πρώτη της σειρά ήταν το 1995 “Ο Αριστοτέλης ο άριστος” με τον Γιάννη Μπέζο. Τρία χρόνια αργότερα, το 1998 γράφει τον “Βίο Ανθόσπαρτο” με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο, τον Γιάννη Φέρτη, τη Ναταλία Τσαλίκη, τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, το Νίκο Γαροφάλλου και με άλλους πολλούς.

Το 2000 έρχεται μια σειρά που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε από πολλούς, το “Περί ανέμων και υδάτων” όπου είδαμε ύστερα από πολλά χρόνια τον Θανάση Βέγγο. Μαζί του, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η Ελένη Χατζηαργύρη, η Αντιγόνη Βαλάκου, ο Νίκος Γαροφάλλου και άλλοι πολλοί.

Το 2003 ήρθε το “Αν θυμηθείς το όνειρό μου” με πρωταγωνιστές την Δέσποινα Μπεμπεδέλη, τον Τάσο Χαλκιά, την Έλντα Πανοπούλου, τον Βασίλη Τσάγκλο και φυσικά το Νίκο Γαροφάλλου [φωτό κάτω], ο οποίος ήταν ο σύζυγός της και έπαιζε στις περισσότερες σειρές της (Πέθανε το 2009)

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε η σειρά "Στο φως του φεγγαριού" όπου δυο φίλες από τα παλιά διεκδικούν το ίδιο παιδί. Μια σειρά με εκπληκτικές ερμηνείες, μεταξύ αυτών, του Νίκου Γαροφάλλου, της Γωγώς Μπρέμπου, της Λίνας Σακκά και της Αντιγόνης Γλυκοφρύδη.